Merhaba aşırı kararsız bir durumdayım, S24 Ultra ve iPhone 14 pm arasında kaldım. S24 Ultra sıfır Türkiye cihazı 51 bin TL, iPhone 14 pm ise TR cihazı 2. el temiz sağlam, pil sağlığı ise 90-85 arasında fiyatı 53 bin TL. Sizce hangisini almalıyım? Güncel olarak Xiaomi kullanıyorum.
Merhaba aşırı kararsız bir durumdayım, S24 Ultra ve iPhone 14 pm arasında kaldım. S24 Ultra sıfır Türkiye cihazı 51 bin TL, iPhone 14 pm ise TR cihazı 2. el temiz sağlam, pil sağlığı ise 90-85 arasında fiyatı 53 bin TL. Sizce hangisini almalıyım? Güncel olarak Xiaomi kullanıyorum.
Merhaba aşırı kararsız bir durumdayım, s 24 Ultra ve iPhone 14 p. M arasında kaldım. S24 Ultra sıfır Türkiye cihazı 51 bin TL, iPhone 14 p. M ise TR cihazı 2. el temiz sağlam, pil sağlığı ise 90-85 arasında fiyatı 53 bin TL sizce hangisini almalıyım, güncel olarak Xiaomi kullanıyorum.
Hocam kızmayın fakat teknoloji hayatı kolaylaştırsın insanların işini görsün diye var fakat iPhone kullanıcıları cihazın şunu busu pili vesaire derken cihazın kölesi oluyor. Samsung alın 3 yıl kullandıktan sonra servise gönderin 4-5 TL yeni batarya taksınlar gene 3 yıl kullanın. Apple rezillik seviyesine geldi ikinci el piyasasında.