Samsung S24 Ultra vs iPhone 16 Pro

Ben öyle düşünmüyorum. Ekran kalitesi, kalem ve yapay zeka özellikleri ile bence S24u çok daha iyi bir cihaz.

Eğer ki 15 Pro ile S24U'yu kıyaslayacak olsam S24 Ultra derdim fakat gerek işlemci gerek kamera yönünden 16 Pro S24U'dan daha iyi, 16 Pro'nun ekranı da gayet tatmin edici ayrıca S24 ultrada kumlanma sorunu da mevcuttu diye hatırlaıyorum. Yapay zeka konusunda katılıyorum Samsung çok daha önde.

16 Pro her zaman her anlamda her kalitede 16 Pro S24 Ultra kalas gibi çok kalın telefonlar.

Her iki telefonunda artı yönleri var. Büyük ekran seçiyorsun ne için seçiyorsun bu önemli. Film video izleyen biriyseniz kesinlikle s24u olmalı. Oyun performansını bilmiyorum 16pro maxta s24uda üzmeyecek telefondur. S24u batarya olarak daha büyük. S24u kalem artısı var. Yapay zeka kesinlikle iphone söz konusu bile olamaz, samsung yapay zekada çok başarılı bir telefon. 16 pro max video konusunda bir tık önde olabilir ama s24u özellik bakımından daha iyi. S24u daha kaba durur. Ne işle ilgileniyorsun, ne amaçla kullanacaksın bu gibi detayları verirsen daha net bir cevap alabilirsin.

Nereden aldığın farketmez bana sorarsan Apple ürününe bu kadar fazla para vermeye gerek yok. Yapay zeka olarak sorarsan ikisinin başka avantajları var Apple'a Türkçe gelmedi ama sanırım geçen ay Samsung'a Türkçe desteği geldi şahsen hiç bir özelliği kullanmıyorum başkalarının da her gün kullanmaya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Kamera açısından bence bir fark yok. Oyun tarafını bilmiyorum hiç oynamadım ama sıcaklık değerlerine göre seçim yapabilirsin eğer oyun senin için önemli ise.

Genel kullanıcılarının hissedebileceği farklarda Samsung daha iyi. Her ne kadar Alp Gürsoy kıyaslama videosunda Samsung 4K video render alırken çok ciddi fark atsada, A18 Pro, SDGen3'den daha iyi ancak son kullanıcı bunu ne kadar hissedebilir? Keza kamerada telefon ekranından bakıldığı sürece farkı anlamak çok zor. Ama Samsung ekranı, yapay zeka ve kalem kullanımı bariz farklar.

Ben öyle düşünmüyorum. Ekran kalitesi, kalem ve yapay zeka özellikleri ile bence S24U çok daha iyi bir cihaz.
Genel ortalama olarak evet S24 Ultra daha iyi ama kişinin ihtiyaçlarına göre de değişebilir.

Ben kalemi kullanmıyorum ama ihtiyacım olabilecek bir duruma düşebilirim ve cihaz kalemle bile daha ucuza geliyor.

S24 Ultrayı şuanda tercih etmeyin. yaklaşık 20-25 gün içinde S25 serisi çıkacak o çıkınca ister istemez 24 serisi fiyatta gerileme yapar. Eğer ki acil alacaksanız bence o kadar paralar vermeyip S24+ alırsanız çok memnun kalırsınız hem yapay zeka destekliyor hem bataryası iyi.

Herkes genel kullanıcı değil hocam bunu da göz önünde bulundurun, bütçem varken daha iyisini alabilecekken neden almayayım ki? Ekran ve kalem konusuna gelirsek S24u ekran kalitesi bakımından evet daha iyi fakat kaba bir cihaz, kalem yine kişinin kullanacak olup olmadığına da bağlı.

Evet katılıyorum, s24 kaba duruyor. Artık satın alacak kişinin kullanım amacı öne çıkıyor. Kalem ve yapay zeka gibi ihtiyaçları yoksa ve çok fazla film video izlemeyen biriyse iphone 16 pro max daha iyi olur ya da s25u beklemeli. Sırf s24u kaba duruyor diye ben s24+ aldım gayet memnunum. Ekran kalitesi gerçekten çok kaliteli. Ama 16 pro maxta kaliteyi kesinlikle hissettirir s24u kadar olmasa da.

Tabii ki herkes genel kullanıcı değil. Öyle olsa herkes yazardım. IP16 Pro ile yapabildiğiniz hemen hemen her şeyi S24U ile yapabiliyorsunuz ama tersi geçerli değil. Ben şahsen tercihi S24U'dan yana yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…