Samsung S24 Ultra vs S25 Ultra

BYA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yurt dışından telefon alacağım ama 24 Ultra ve S25 Ultra arasında kararsız kaldım.

S24 Ultra: 30.000 ₺
S25 Ultra: 42.000 ₺

Aradaki 12 bin TL farka değer mi acaba yardımcı olabilir misiniz? Zaten cevap verilmiş deyip geçmeyin çoğunluğun fikrini merak ediyorum.

Sıfır kapalı kutu 30 bin ideal fiyat sanırım 3 günlük olanı 18.000'e almıştım 3 ay önce. Yurt dışı iyi araştırma yapmak gerek fiyat için ve cevaba gelecek olursak S24 ultranın S25 Ultra ile çok vah cidden farkı yok kasa ve kozmetik değişimi var sayılır ve işlemci konusunda Snapdragon Elite işlemci ortalama 8 gen 3 işlemciden %30 civarı daha hızlı sanırım 12 bin TL fiyat farkına değer mi çok bilmiyorum net bir benchmark testlerine bakmadım ama yine tüm işlerde bence halen eşitler sonuçta en son nesil donanım sayılır ikisi de ayrıca kamera konusunda ise çok vahim değişim yok hatta hiç yok sayılır. Video kısmına sadece profesyoneller için log çekim getirdiler ama oda HEVC ile kısıtlı Apple gibi prores veya daha iyi bir codec desteği halen gelmedi bence eğer meraklısı değilseniz değmez S24 Ultra One UI 7 ile çok daha güzel olacaktır.

Bence tasarım olarak S24U daha premium bir cihaz. Bir de kaleminde uzaktan kontrol özelliği var. Onun yanı sıra S25U daha iyi kamera, batarya ve işlemciye sahip. Ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz?

İnstagram da hikaye ve gönderi yükleme kalitesi nasıl?

Yurtdışı telefon alırsak kayıt dışında ne yapabiliyoruz? Kayıt yaptırınca aynı fiyata geliyor türkiyedekiyle çünkü

Bence tasarım olarak S24u daha premium bir cihaz. Bir de kaleminde uzaktan kontrol özelliği var. Onun yanı sıra S25u daha iyi kamera, batarya ve işlemciye sahip. Ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz?

Duruma göre değişir ama 2 3 sene kullanırım rahat.

Yurt dışı telefon alırsak kayıt dışında ne yapabiliyoruz? Kayıt yaptırınca aynı fiyata geliyor türkiyedekiyle çünkü.

Ben zaten yurt dışına okuyorum o yüzden yılın büyük çoğunluğu Türkiye'de değilim kaydettirmeyeceğim.

Duruma göre değişir ama 2 3 sene kullanırım rahat.

4 Seneden fazla kullanma planın yoksa 2 cihazın farkını batarya ve ağır oyunlarda kullanım durumları dışı anlaman zor.

Ben zaten yurt dışına okuyorum o yüzden yılın büyük çoğunluğu Türkiye'de değilim kaydettirmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…