Samsung S24 Ultra vs S25+

Firatkoz

Hectopat
Merhaba, Samsung S24 Ultra alacaktım şayet bugün yeni S25 serisi tanıtıldı. S25+ ve S24 Ultra aynı fiyat bandındalar. Kafam karıştı. Sizce hangisi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Samsung S24 Ultra alacaktım şayet bugün yeni S25 serisi tanıtıldı. S25+ ve S24 Ultra aynı fiyat bandındalar. Kafam karıştı. Sizce hangisi alınmalı?
Önceliğiniz neler?
Yapay zeka önemli ise S25 + ama çok onemli değil ise S24 Ultra tercih edilebilir.
Hocam yapay zeka olarak s25 ile s24 serisi farkı hissedilmez.

Bilmiyorum ki hocam tanıtımda çokca yapay zeka gösterdikleri için.

Hocam aynı sonuçta S24 Ultra daha iyi bence kendimde kullanıyorum yapay zeka pek kullanmazsınız emin olun S25+ almanız gereksiz olur S24 Ultra en azından kamera kısmında daha iyi.

Şu unpacked eskisi gibi heyecan vermiyor. Arada ki fiyat farkına baktığımda 24 Ultra daha mantıklı geliyor. Fakat tasarım olarak oval köşeli olması hoşuma gitti. Halihazırda S23 kullanıyorum. S28'e kadar devam :D

Şu unpacked eskisi gibi heyecan vermiyor. Arada ki fiyat farkına baktığımda 24 Ultra daha mantıklı geliyor. Fakat tasarım olarak oval köşeli olması hoşuma gitti. Halihazırda S23 kullanıyorum. S28'e kadar devam :D

Hocam S28 çıkmayacak biliyorsun değil mi S25 serisinden sonra gelmeyecek devam edilmeyecek diye biliyorum

Yani adamlarda haklı her S23'udan beri hep aynı diyebilirz Samsung oyunda hile açmış gibi sadece işlemci ve sürüm değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı