Samsung S24 Ultra vs S25+

Valla hocam ikisinide birbirine göre artısı eksisi var. S24u kamerası Bi tık iyi s25+ işlemci yani doğal olarak performansı daha iyi ve tasarımı. Yapay zeka kullanırım ama çok kullanmam bence

Vallahi hocam ikisini de birbirine göre artısı eksisi var. S24u kamerası bir tık iyi S25+ işlemci yani doğal olarak performansı daha iyi ve tasarımı. Yapay zeka kullanırım ama çok kullanmam bence.

Hocam bende kullanırım diye aldım emin olun ki pek kullanmıyorum işlemci evet 8 elit var ama fotoğraf konusunda takıntınız ya da fotoğrafçılığa merakınız varsa S24 Ultra en iyi seçenek olur.

Çıkmayacak diye bişey mi söylediler lansmanda biz mi kaçırdık bu söylemi?

Hocam çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. Sadece espiri yaptım yani

Bilmiyorum ki hocam tanıtımda çokca yapay zeka gösterdikleri için.

Onlar One UI 7 ile şu anda yapay zekaya sahip S23 ve S24 serisininde faydalanabileceği özellikler. Ama haklısınız sanki S25 özelmiş gibi tanıttıkları için kafa karışıklığı normal.

Çıkmayacak diye bir şey mi söylediler lansmanda biz mi kaçırdık bu söyle mi?

Hocam isim değişikliği olacak diye bilmekteyim Note'ya da başka bir şey olarak devam edecek diye bilmekteyım.

Hocam çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. Sadece espri yaptım yani

Bende bilmiyorum ama dsnjnsdjfn kusura bakmayın hocam hakkınız helal edin.

Onlar One UI 7 ile şu anda yapay zekaya sahip S23 ve S24 serisininde faydalanabileceği özellikler. Ama haklısınız sanki S25 özelmiş gibi tanıttıkları için kafa karışıklığı normal.

İçine entegre olan sesli asistan S25 serisine özel diye biliyorum ben. Söylediklerinizi destekleyen herhangi resmi bir açıklama yok Samsung tarafından. Ne dün yapılan lansmanda nede herhangi bir yerde göremedim. Muhtemelen sadece S25 serisine özel yapay zeka geliştirmeleri tanıtıldı dün akşam. Söylediğiniz gibi tüm cihazlara gelecek olan AI özelliklerini bu lansman üzerinde sadece Gemini reklamı yapar gibi tanıtamazlardı globalde olay çıkardı.

Samsung AI özellikleri donanıma ekleyemiyor. Servis üzerinden işliyor üstelik lansmanı dikkatli izlerseniz yapay zeka özellikleri One UI 7 ile güç alıyor. Yani yapay zeka özellikleri S25 ile değil One UI 7 ile sağlanıyor. Eğer donanım üzerinden olsaydı sadece S25 serisi olurdu. Bu senaryoyu geçen senede yapay zeka sadece S24 serisine özel sanılması şeklinde yaşamıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…