Ikinci el satista sure onemli. Alip 1-2 yil icerisinde satacaksaniz iPhone alin zaten. 4-5 yil kullanacaksaniz orada ikinci el satisin cok da onemi kalmiyor bence.
iPhone 13'üm 3. yıl oldu, ama işte Apple ekosistemi kullanmıyorum o yüzden Andoide geçeceğim. 4-5 sene olmaz sanki genelde ortalamam 3 yıl. Yani demek istediğim 50k para vereceğim sonuçta 3 sene sonra mesela satmak istediğim zaman elimde kalmasın Samsung kalmaz bence ama işte Çinlileri bilemiyorum piyasasını.
Hocam haklısınız meredeyse hepsinde ama honor çine fazla getirdiği doğru buraya getirememe sebebi onlar değil getirseler bile aka illaki 1 2 özellik çine özel olur.Bir Honor kullanıcısı olarak MagicOS çok iyi gönlün rahat olsun. Orta segmentte bile çok kararlı ve düzgün. Kullandığım en stabil UI bile olabilir ama ortada kocaman ANCAK var. Şahsen ben senin yerinde olsam S24 Ultra alıp geçerim. Bu kadar para döküyorsanız servis ağı olması lazım. Honor'un yok. Güncelleme garantisi lazım.
Mesela Honor Çin'e çok fazla özellik getiriyor ama global'e belki %5-10 kadarını veriyor. Bu durumdan çok rahatsızım. En azından Samsung alırsanız dünyanın geri kalanı ile aynı şeyi kullanırsınız.
Magic 7 Pro'da gerçekten iyi bir cihaz ama ben şahsen S24 Ultra alıp geçerdim. M7Pro kullanımı kolay bir cihaz da değil arkasından dolayı. Her arkası öyle olan cihaz biraz sıkıntı.
S25 Ultra almaya da zorlama bu arada S24 Ultra bile çok yeterli.
1-2 tane olsun da %90'ı Çin'e özel. Cihazdan memnunum ama bir daha tercih etmem bu konudan dolayı.Hocam haklısınız meredeyse hepsinde ama honor çine fazla getirdiği doğru buraya getirememe sebebi onlar değil getirseler bile aka illaki 1 2 özellik çine özel olur.
Hocam bu markadan çok ülkelerle kaynaklı bide olmassa olmaz çinlilerin kendilerini düşünmesi var.1-2 tane olsun da %90'ı Çin'e özel. Cihazdan memnunum ama bir daha tercih etmem bu konudan dolayı.
Bir Honor kullanıcısı olarak MagicOS çok iyi gönlün rahat olsun. Orta segmentte bile çok kararlı ve düzgün. Kullandığım en stabil UI bile olabilir ama ortada kocaman ancak var. Şahsen ben senin yerinde olsam S24 Ultra alıp geçerim. Bu kadar para döküyorsanız servis ağı olması lazım. Honor'un yok. Güncelleme garantisi lazım.
Mesela Honor Çin'e çok fazla özellik getiriyor ama Global'e belki %5-10 kadarını veriyor. Bu durumdan çok rahatsızım. En azından Samsung alırsanız dünyanın geri kalanı ile aynı şeyi kullanırsınız.
Magic 7 Pro'da gerçekten iyi bir cihaz ama ben şahsen S24 Ultra alıp geçerdim. M7Pro kullanımı kolay bir cihaz da değil arkasından dolayı. Her arkası öyle olan cihaz biraz sıkıntı.
S25 Ultra almaya da zorlama bu arada S24 Ultra bile çok yeterli.
Senin iPhone alman gerekiyor. Neden Android'e geçmek istiyorsun?
3 senede 1 telefon değiştiriyorsan ve ikinci el fiyatı senin için önemliyse Apple harici telefon alınmaz. Çok çok zarar edersin, o zararı etmek yerine ekstra 20 biriktir iPhone 17 al, kafandada onu UI veya MagicOS stabil mi vs diye sorunda olmaz.
50 bin üzeri para veriliyorsa en az 4-5 sene kullanılmalı, ya da iPhone alınmalı. 120Hz olmayan bir telefonu almak istememekte çok normal, o yüzden 2-3 senede bir telefon değiştiriyorsan iPhone 17 al, ya da telefon değiştirme sıklığını gözden geçir.
Cevap: Honor Magic 7 Pro, ama 5 sene kullanıcaksan. Yoksa iPhone 17
Hocam kolay gelsin bende iPhone kullanıcısı olarak bu hafta Android'e geçeceğim benim aklımda da saydığınız telefonlar vardı uzun araştırmalar sonucu S24 ultraya karar verdim. Honor Magic 7 Pro evet kâğıt üzerinde çok sağlam ama hiç güven vermedi Çin'e ayrı Avrupa'ya ayrı bize ayrı çalışıyorlar Türkiye'ye bildiğin 3. Sınıf muamelesi yapıyorlar yazılım konusunda o yüzden Honor'u eledim S25 Plus düşününce güzel cihaz ama Ultra modelleri her zaman çoğu konuda daha üstün o yüzden S24 ultraya karar verdim.