Samsung S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

Maalesef onu özellikle yaptılar. Tamir masrafı ucuzladı ayağına daha kolay kırılabilir bir cam koyup insanları cam değişim ücretiyle soymaya çalışacaklar.
İphone 16 serisini mi beklemek gerekir o zaman ? 3 ay kaldı, pro modelinin fiyatı ne kadar olur tahmini pek bilmiyorum. Yoksa beklemeden direkt 15 Pro Max alıp geçmek mi mantıklı ?

iPhone 16 serisini mi beklemek gerekir o zaman? 3 ay kaldı, Pro modelinin fiyatı ne kadar olur tahmini pek bilmiyorum. Yoksa beklemeden direkt 15 Pro Max alıp geçmek mi mantıklı?

Türkiye'de bir şeyi almak istiyorsanız o gün almaya çalışın yarın bile ne olacağı belli değil hocam. Bence şu anki şartlarda 16 Pro serisi 256 GB'ı 90-95kdan aşağı olmayacak ki temmuz ayında memur zammı o bu derken yine zam gelme olasılıgı yüksek. Alabiliyosanız 15 Pro Max'i alıp geçin.

iPhone 16 serisini mi beklemek gerekir o zaman? 3 ay kaldı, Pro modelinin fiyatı ne kadar olur tahmini pek bilmiyorum. Yoksa beklemeden direkt 15 Pro Max alıp geçmek mi mantıklı?

Ben şahsen 16 modellerini beklemeyi tercih ederim. Çünkü baz modelde 8 GB RAM'e geçildi. iOS 18'le gelecek yenilikler de iPhone 16 serisiyle daha verimli çalışabilir. Ama muhtemelen tüm özellikleri 15 Pro da alır. Maddi sıkıntınız yoksa bekleyin 16 Pro alın. Ayrıca stabilitesiyle ilgili geliştirmeler de yapmış olurlar. Geniş açı kamerası da 48MP daha büyük bir sensörle gelecek. Ciddi kalite artışı olabilir.

Hocam 15 Pro Max alıp geçtim, büyük ekran sevdiğimden dolayı pro max modelini almayı tercih ediyorum. 16 serisindeki pro max modeline bütçe yetmez yüksek ihtimal. Teşekkürler yardımlarınız için.

Hocam 15 Pro Max alıp geçtim, büyük ekran sevdiğimden dolayı Pro Max modelini almayı tercih ediyorum. 16 serisindeki Pro Max modeline bütçe yetmez yüksek ihtimal. Teşekkürler yardımlarınız için.

Hocam bende iPhone 11'den 15 Pro Max'e geçiş yapacağım kamera ve ekran gibi şeyler için görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Hocam bende iPhone 11'den 15 Pro Max'e geçiş yapacağım kamera ve ekran gibi şeyler için görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Hocam çok uzun süredir 7plus kullanıyorum. Ondan buna geçince tabi baya fark etti. Ekran samsungla karşılaştırılınca bir tık altta kalıyor gibi ama gözünüze batmaz o fark, zaten amiral gemisi bir telefon alıyorsunuz. Kesinlikle tatmin ediyor. Kamera konusunu daha çok deneyimleyemedim.

Hocam 15 Pro Max alıp geçtim, büyük ekran sevdiğimden dolayı Pro Max modelini almayı tercih ediyorum. 16 serisindeki Pro Max modeline bütçe yetmez yüksek ihtimal. Teşekkürler yardımlarınız için.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…