Android ve IOS'a hakim birisi olarak sizce hangisini tercih etmeliyim benim için kamera ve sosyal medya önemlidir Hz önemli değil. Ve uygulamalara girişde asla kasma donma yapmamalı.
Android ve IOS'a hakim birisi olarak sizce hangisini tercih etmeliyim benim için kamera ve sosyal medya önemlidir Hz önemli değil. Ve uygulamalara girişde asla kasma donma yapmamal.
Android ve IOS'a hakim birisi olarak sizce hangisini tercih etmeliyim benim için kamera ve sosyal medya önemlidir Hz önemli değil. Ve uygulamalara girişde asla kasma donma yapmamalı.
Vallahi hocam şu saatten sonra iPhone 13 asla alınmaz, Pro olsa neyse ama 3 jenerasyon eski telefon zaten 2 sene sonra güncelleme almayacak, S24 alın çok rahat edersiniz kamera olarak 1000 basar