Samsung S24 vs iPhone 13

S24 daha guncel ve çoğu konuda üstün 13'e gore çok daha iyi ekrana sahip bence S24

İşlemci gücü Samsung'tan yana fakat ağır yük altında ikisi de bir müddet sonra sıkıntı yaşar. Ağır oyunlarda denediğim S24 Ultra da 15-16 Pro da yeterince stabil kalamamıştı. Kamera olarak iPhone cihazları doğallığı sebebiyle daha başarılı buluyorum fakat ikisi de üzmez. Genel olarak S24 daha F/P ve alınası bir cihaz.

Sunu da eklemek isterim Samsung ve iPhone uzun süre performans da baz modellerinden çok iyi performans alamazsınız boyutları nedeni ile çabuk isiniyorlar ben S25 Plus kullanıyorum uzun performans da daha stabil o yüzden sürekli oyun vs oynuyorsanız Plus'ya da Ultra modeline yönelin.

iphone 13 ne allah aşkına,s24 net alır her anlamda

İfadeler: kxy
Kamera dışında S24 alır.

@Mortis06 dusundurucu atman saçma. Solarbay testine Wild Rift testine ve AnTuTu testine bakman yeterli dedigimi anlaman icin. Saf guc olarak A18 tabii cok daha iyi ama yuk altinda kendini cok kısıyor.

Düz iPhone almayı çok tavsiye etmiyorlar ki iPhone 13 Pro veya Pro Max de bir hayli pahalı olduğu için S24 mantıklı bir seçim.

Güç olarak zaten 8 gen 3'ünde A18 serisininde gerisinde Exynos 2400 ona lafim asla yok. Sadece daha verimli calisiyor.

S24 daha guncel ve çoğu konuda üstün 13'e gore çok daha iyi ekrana sahip bence S24.

iPhone 13 bile S24 derdi hocam.

S24 daha iyidir.

Teşekkürler yorumlar için. Exynousa yine de güvenmeyip iPhone sipariş ettim.

Bence hata yaptiniz hocam ama hayirlisi olsun. Exynos 2400 sorunsuz bir seri. Memnun kalirsiniz umarim.

Teşekkür ederim evet şu an iyi gibi ancak uzun vadede güvenemedim sadece. Bir de kendi bölgelerine Snapdragon çıkarıp bizlere exynous sürmeleri garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…