Samsung S24D300H vs Asus Vn247H vs Aoc E2364Fwh

Asus'u al. 1 ms tepki süresi, kontrast oranı daha yüksek ve hoparlörü var. Fiyatı da diğerlerinden daha uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus ve Aoc tepki süreleri dışında neredeyse aynılar. Film ağırlıklı almayı planlamışsın bu durumda ekranı parlak olanı seçmelisin bence. Şayet mat ekranlarda film izlemek güzel olmuyor. Ama tabiki tercih meselesi. Eğer iki monitöründe ekranı parlak ise çerçeve kalınlığını da göz önünde bulundurup mağazadan şahsen incelemelisin.Ek olarak arkadaşın dediği gibi Asus 'un kendine ait hoparlörleri var.

Samsung'u kimse önermiyor herhalde. Benim aklımdaki aoc idi. Ama hem asus hem de 1 ms olunca kafam karıştı. AOC incelemeleri o kadar olumlu ki gözüm kalmıştı ama diğer tarafta da asus var işte.

Samsung'u kimse önermiyor herhalde. Benim aklımdaki aoc idi. Ama hem asus hem de 1 ms olunca kafam karıştı. AOC incelemeleri o kadar olumlu ki gözüm kalmıştı ama diğer tarafta da asus var işte.

Samsung burada çöp kalıyor. Asus ekranın kontrast değeri AOC ekrandan daha iyi. Bu durumda daha parlak görüntü verebilecektir. Asus ekranın tepki süresi daha düşük. Bu özellik ise oyunlarda daha iyi bir performans almanızı sağlayacak. Asus ekranın AOC ekranda olmayan hoparlörleri de mevcut. AOC ekranda DVI girişi mevcut değil. Asus monitör daha ucuz. Her türlü karşılaştırmada Asus daha üstün daha neyini tartışıyorsunuz?

AOC incelemesi AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6" İncelemesi + BRIGHT FRAME Çok CANLI Çok DOĞAL ! çok iyi gözüküyor teknolojileri. Bu teknolojiler asus'ta mevcut mu?

Madem bulunan teknolojileri çok beğendin AOC al. Ben senin yerinde olsam Asus alırdım sadece öneride bulunuyorum.

Başka fikri olan yok mu? Hangisi daha iyi görüntü daha parlak daha canlıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…