Samsung S24F350 monitör nereden ve nasıl satılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Merhabalar. Elimde şu an Samsung S24F350 var. Eniştem 2020 Aralık ayında Vatan Bilgisayar'dan 1499 TL'ye satın almıştı. Fakat 60 Hz olduğu için beni rahatsız ediyor. Ben bu monitörü satıp oradan gelen para ile ASUS TUF Gaming VG249Q1R almak istiyorum. Samsung S24F350 güncel fiyatları hakkında bilgi bulamadım. Sadece 1 yıl kullandım hiçbir sorunu yok. Sizce nereden ve kaç liraya satabilirim bu monitörü?

Hocam bence bu monitörü PS4, Xbox kullanan kendi adına değerlendirip alabilir. Bilgisayarcılara verirseniz isterse 144Hz olsun adam fiyatın içinden geçiyor sanki hali kalmamış Tofaş gibi hurda fiyatı veriyor. Letgo ve sahibindene koyun(sahibinden aşırı sıkıntılı kargoyla isteyen çok oluyor.) 1300 TL'ye koyup 1100 veren olursa kabul etmeyi deneyin.

Hocam bence bu monitörü PS4, Xbox kullanan kendi adına değerlendirip alabilir. Bilgisayarcılara verirseniz isterse 144Hz olsun adam fiyatın içinden geçiyor sanki hali kalmamış Tofaş gibi hurda fiyatı veriyor. Letgo ve sahibindene koyun(sahibinden aşırı sıkıntılı kargoyla isteyen çok oluyor.) 1300 TL'ye koyup 1100 veren olursa kabul etmeyi deneyin.
Hocam daha yüksek fiyata satılmaz mı? 2020 1499 TL ye almıştı. Hiç bir sıkıntısı yok. En azından 1600 1700 zorlamaz mı?

Hocam daha yüksek fiyata satılmaz mı? 2020 1499 TL ye almıştı. Hiç bir sıkıntısı yok. En azından 1600 1700 zorlamaz mı?
Hocam benlik bir durum değil ki alıcı taraf fiyat öldürmeyi seviyor. Benim sattığım (karma) eşyalara bile kaç kere ölü fiyatlandırma yaptılar ona göre de cevabını verip gönderdim. Tabi size göre ne olur bilemem ilana koyup beklemek gerek.

Hocam benlik bir durum değil ki alıcı taraf fiyat öldürmeyi seviyor. Benim sattığım (karma) eşyalara bile kaç kere ölü fiyatlandırma yaptılar ona göre de cevabını verip gönderdim. Tabi size göre ne olur bilemem ilana koyup beklemek gerek.
Hocam az önce baktım adam 24 inç 75 hz normal monitöre 4000 TL koymuş. Bunlara nazaran ben biraz ucuza satacağım için satın alan olabilir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı