Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #1 1 aylık ama batarya su gibi gidiyor 1.5 saatte 60 azaldı. Minecraft oynuyordum kuzenle. Dosya Ekleri Screenshot_20251005_110408_Device care.jpg 56,8 KB · Görüntüleme: 39
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 191 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Kliv dedi: 1 aylık ama batarya su gibi gidiyor 1.5 saatte 60 azaldı. Minecraft oynuyordum kuzenle. Genişletmek için tıkla... Normal olmadığı kesin sıfır olduğuna eminmisiniz?
Kliv dedi: 1 aylık ama batarya su gibi gidiyor 1.5 saatte 60 azaldı. Minecraft oynuyordum kuzenle. Genişletmek için tıkla... Normal olmadığı kesin sıfır olduğuna eminmisiniz?
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #3 sayowarn dedi: Normal olmadığı kesin sıfır olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kesin sıfır kendim paketini açtım.
sayowarn dedi: Normal olmadığı kesin sıfır olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kesin sıfır kendim paketini açtım.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 191 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #4 Kliv dedi: Kesin sıfır kendim paketini açtım. Genişletmek için tıkla... Her zamanmı oluyor peki bu durum?
Kliv dedi: Kesin sıfır kendim paketini açtım. Genişletmek için tıkla... Her zamanmı oluyor peki bu durum?
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #5 sayowarn dedi: Her zamanmı oluyor peki bu durum? Genişletmek için tıkla... Dun 5 saat dayandı MC'de.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 191 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #6 Kliv dedi: Dun 5 saat dayandı MC'de. Genişletmek için tıkla... Hocam valla umarım tek seferlik olur nerden almıştınız bide?
Kliv dedi: Dun 5 saat dayandı MC'de. Genişletmek için tıkla... Hocam valla umarım tek seferlik olur nerden almıştınız bide?
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #7 sayowarn dedi: Hocam vallahi umarım tek seferlik olur nereden almıştınız bir de? Genişletmek için tıkla... Telefoncudan.
sayowarn dedi: Hocam vallahi umarım tek seferlik olur nereden almıştınız bir de? Genişletmek için tıkla... Telefoncudan.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 191 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:19 #8 Kliv dedi: Telefoncudan. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonculara güven olmaz sebep bu olabilir.
Kliv dedi: Telefoncudan. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonculara güven olmaz sebep bu olabilir.
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:21 #9 sayowarn dedi: Hocam telefonculara güven olmaz sebep bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde 7 saat ekran suresi alıyorum.
sayowarn dedi: Hocam telefonculara güven olmaz sebep bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde 7 saat ekran suresi alıyorum.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 191 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:22 #10 Kliv dedi: Normalde 7 saat ekran suresi alıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman umarım tek seferlik olmuştur diyelim olmassa garantiye yollayın bozuk diye.
Kliv dedi: Normalde 7 saat ekran suresi alıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman umarım tek seferlik olmuştur diyelim olmassa garantiye yollayın bozuk diye.