S24 FE bana göre Xiaomi'den iyidir.Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Bence Xiaomi. Sizce?
S24 FE bana göre Xiaomi'den iyidir.
Kesinlikle S24 FE.Ne konuda biraz bilgi verir misiniz?
Kesinlikle S24 FE.
İkisi sizi üzmez fakat bazı açılardan S24 FE daha iyi. 8K destekliyor, 10 çekirdek, Yonga seti falan olsun Xiaomi'den iyi.Ne konuda biraz bilgi verir misiniz?
Xiaomi dandirik HyperOS'a sahip,S24 FE kamerası yapay zekası performansı herşeyi daha iyi,S24 FE One UI 7'yi alacak. Xiaomi'den bin kat daha iyidir,fakat o da sizi pek üzmez.İkisi arasında ne fark var.
Dostum S24 FE kullanıyorum ve hem yazılımsal açıdan hemde özelleştirme açısından kesinlikle S24 FE yi tavsiye ederim. Xioami 14T kötü cihaz değil fakat yazılım ve özelleştirme yanlarına önem veriyorsan düşünmeden S24 FE almanı öneririm. 7 yıl boyunca yazılım desteği garantisi veriyorlar zaten. One UI 7 ile farkı anlayacaksın.İkisi arasında ne fark var.
Dostum S24 FE kullanıyorum ve hem yazılımsal açıdan hem de özelleştirme açısından kesinlikle S24 FE yi tavsiye ederim. Xiaomi 14T kötü cihaz değil fakat yazılım ve özelleştirme yanlarına önem veriyorsan düşünmeden S24 FE almanı öneririm. 7 yıl boyunca yazılım desteği garantisi veriyorlar zaten. One UI 7 ile farkı anlayacaksın.
Dostum S24 FE kullanıyorum ve hem yazılımsal açıdan hem de özelleştirme açısından kesinlikle S24 FE yi tavsiye ederim. Xiaomi 14T kötü cihaz değil fakat yazılım ve özelleştirme yanlarına önem veriyorsan düşünmeden S24 FE almanı öneririm. 7 yıl boyunca yazılım desteği garantisi veriyorlar zaten. One UI 7 ile farkı anlayacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.