İnceleme Samsung S24FE

Güzel rehber eline sağlık. Apple'ın yaptığı bu son zamlardan sonra bu telefonun fiyatı hala aynı. 25-26K'ya çıksa da alınır bence.

Apple zaten gereksiz pahalı. Şahsen 50 100 bin TL'ye cihaz alıp da cebime koymam. Benim işimi görüyor mu görüyor hem de fazlasıyla. Ayrıyeten bir de kılıf siparişi verdim buna uygun kılıfı da güzel kamera koruyucu lens ile geliyor. Hafta sonu da kırılmaz ekran yaptırırım artık.

Aman çok bekletme çiziliyorlar. 12 aldım, 1 hafta evde kaldım ama ekranında ufacık çizik vardı.
Benim tek merak ettiğim 13'e karşı kamera olarak kaybım olacak mı açıkçası. Bayram tatili biraz uzun oldugu için istediğim zaman da gidemiyorum merkeze iş güç oluyor.

Apple zaten gereksiz pahalı. Şahsen 50 100 bin TL'ye cihaz alıp da cebime koymam. Benim işimi görüyor mu görüyor hem de fazlasıyla.
Ben de 15 almayı düsünürken tasarımı güzel olsa da 20-30 bin TL eklemem gerektiği için vazgeçtim. Abime S24 aldırdım, yine olsa yine Samsung alırım diyor.

Kötü, kalitesiz, ekranı ortalama olan batarya performansı kötü olan, işlemcisi kırpılmış, ekran gövde oranı düşük yani çerçeveleri kalın olan kamerasından bahsetmeme gerek yok herhalde yani kısaca vasat telefon. Üstüne biraz daha ekleyip F7 Pro almak çok daha mantıklı. F7 Pro S24 FE'den çok daha iyi bir telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun hocam. Ancak bu inceleme yazısı olmamış kanaatimce.

İnceleme değil evet. 1 günlük kullanımda olsa görüşlerimi belirttim. Fakat gün geçtikte her kullandığımda ilerleyen süreçlerde ki deneyimlerimi konuya ekleyeceğim.

Bende diyorum kötüleyenler ne zaman gelecek konuya hoş geldiniz. Saygı duyarım.

F7 Pro'nun leş yazılımı S24FE kadar uzun süre götürmeyecektir o telefonu.

Ayrıca şunu okursanız bedava peynirin sadece fare kapanında olduğunu anlarsınız.

Son düzenleme:

En azindan Android yazılımı 6 7 yıl güncelleme desteği sunuyor. S24FE o kadar eski değil hemen hemen yeni çıkan bir cihaz. O yüzden uzun yıl kullanmayı düşünüyorum. Tasarım olarak benim gerçekten çok hoşuma gitti.

Diğer konular hakkında yorum yapmakla uğraşmayacağım size şunu söyleyeyim;

Önceki telefonum 6000MAH kapasitesi olan bir telefondu bu telefon da 4700mAh.

Önceki telefonda 1 gün zor çıkarıyordum günde 2 defa şarja takıyordum.(Halbuki çok az oyun oynayan birisiyim.)
Şu anki telefonu elime sabah alıyorum yatacağımda şarja takıyorum. Telefonu da yoğun kullanan biriyim.

Dediklerime göre pil performansını siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…