İnceleme Samsung S24FE

S24FE'nin kamerasına laf edip ciddi ciddi POCO önerenleri kale almayın derim. Arkadaş verdiği bilgileri fazlasıyla sallamış. Özellikle S24FE kamerasına laf etmesi beni benden aldı

S24FE'nin kamerasına laf edip ciddi ciddi POCO önerenleri kale almayın derim. Arkadaş bilgileri verdiği bilgileri fazlasıyla sallamış. Özellikle S24FE kamerasına laf etmesi beni benden aldı

Diğer markaları genel de tercih etmiyorum hocam. Samsung dışına çıkmam. 5 yıl bunu kullanırım daha sonra gene model tercih ettiğimde Samsung tercih ederim. A serisi olmaz başka bir serisi olur ama gene Samsung olur. Daha önce A serisinden 72 kullanıyordum bahsettiğim gibi bu sefer S seriisi almak istedim.

Araştırmadan etmeden telefon almam zaten normalde buraya bile konu açmam. Çünkü biliyorum Samsung isteyeceğim adam gelecek bana Honor önerecek ya da Huawei önerecek. O yüzden dediğiniz gibi. Daha öncesinde almak istediğim telefonun ön araştırmasını detaylı yapıyorum zaten kullanıcı puanına kadar.

Samsung, bir babadır bizim için @miçobaba

Aynen öyle hocam.

Hocam işlemcisinin kırpılmamış haliyle neredeyse farkı yok. S24FEnin kamerası vs. çok daha iyi. F7 Pro'yu önermem şahsen. Yazılımı berbat.

S24FE'nin kamerasına laf edip ciddi ciddi POCO önerenleri kale almayın derim. Arkadaş verdiği bilgileri fazlasıyla sallamış. Özellikle S24FE kamerasına laf etmesi beni benden aldı

Ufak bir araştırmayla S24 FEnin nasıl bir kameraya sahip olduğu hakkında bilgi edinebilirsiniz

Ya da direk kullanana sorabiliriz

Her kullananın anlayabileceği bir şey değil. Öyle video da 8K 30 çekmekle iyi bir kameraya sahip olunmuyor. 4K 120FPS video çekemiyor. Kısaca kamerası olarak iyi değil. İşlemci kırpılmış, ekran olarak F7 Pro'ya göre çok kötü. Bataryası 1 günü çıkartmıyor. Kısaca iyi değil.

POCO çok mu iyi sankide bunları söylüyorsunuz? Attığım siteye baktınız mı?

F7 Pro mu daha iyi . Islemci olarak 8 gen 3 kullanıyor evet güzel ama diğer 8 gen 3 kullanan cihazlara gore nasil bir performans geriliği var görün istiyorsanız. Geekbench skorlarına bakın.

Buda benim S24FE ile aldığım skor:

Kısaca kırpılmış dediğin islemci senin kırpılmamış işlemcinden daha iyi puan almış . Exnos 2400 ün verimlilikteki üstünlüğünden bahsetmiyorum bile.

Kamera ve yazılım olarakta ne kadar üstün olduğu bir gerçek S24FE nin. Evet mükemmel bir kamerası yok ama fiyat bandının oldukça üzerinde. Poconun tek avantajı ekran cözünurluğu ve hızlı şarj. Batarya süresi diger 6000 mah bataryaya sahip cihazlarin gerisinde verimli bir yazilimi olmadiği icin. 6000 mah kullanmasına ragmen 4700 mah kullanan s24fe ye 1 saat fark zor atmis.

Avrupada S24FE'nin daha pahali bir cihaz olmasına rağmen türkiyede cok daha uygun fiyatlı oldugunuda söyleyim .

Sorunlarının şimdiden çıkmaya başlamış olması bile acınası bir durum .

Ayrıyeten 1 günü nasıl çıkarmıyor şarjı söyler misiniz .

9 saat civarlarında ekran süresi alıyorum normalde. Gördüğüm maksimum bu oldu.

Son düzenleme:
Kamera olarak POCO çok iyi değil. İşlemcisi 8 gen 3 ekranı çok iyi. Bataryası daha iyi S24feden.

O işlemcinin yazılım sayesinde verimini alamıyorsunuz merak etmeyin.
Samsung'un daha düşük işlemci ile yaptıklarını POCO daha iyi işlemci ile daha yavaş yapıyor.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…