Öncelikle cevaplar için teşekkürler. S24 performans ve ekran olarak kusursuz bir telefon. Exynos işlemci eski telefonlarımdaki (S21FE ve S22)kadar bataryayı tüketmese bile batarya performansı ortalama , kamera konusunda ise Gcam uygulaması dışında hiçbir Android telefonumdan memnun kalmadım. Poco F3 telefonumdaki SD865 ve Mi8se SD710 totalde batarya ve genel performansda bence daha optimum bir kullanım sunuyordu, Exynos överken bunu da eklemek isterim. iPhone kamera yazılımı sensör ve diyafram potansiyelinin tamamını harika kullanıyor. 5S, 6, 8, SE2020 bütün hepsinin fotoğraf kalitesinden memnundum. Yurtdışı iPhone 17 neredeyse yarı fiyata geliyor ama onun dezavantajı ikinci elde satışındaki zorluk. Telefonlarımı genelde takasa verdiğim için Türkiye çıkışlı telefon olması daha makul geliyor. Eh bir de temel amacı arama yapmak olan bir cihazın 4 ay kapalı kalması, 4 ayda bir sim değişimi vs beni rahatsız edecek gibi. Sanırım böyle olunca ister istemez 16e benim senaryoda pek alternatifi olmayan bir telefon. Ekstre kesim tarihime müteakip muhtemelen bir adet 16e alırım. Duruma göre başlığa yeniden yazarım, farklı fikirleri olan varsa yine de yazabilirler aynı ikimlemde kalanlara yol göstermiş oluruz.