Samsung S25+ alınır mı?

ErdemonJr

Centipat
Daha fazla  
Samsung S25+ alınır mı? Şu anda iPhone 11 kullanıyorum. Takas desteğiyle S25+ modeli yaklaşık 45.000 TL'ye geliyor. Sizce geçilir mi? iPhone 11'i yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve aldığım yeni telefonun da en az 5 yıl beni sorunsuz şekilde idare etmesini istiyorum. Samsung S25+ modeli, IPhone'lar gibi uzun ömürlü olur mu? Yazılım güncellemeleri, pil dayanıklılığı ve genel performans açısından değerlendirecek olursak geçiş yapmak mantıklı mı?

Temiz kullanırsanız uzun gider. Bir arkadaş hala A30 kullanıyor mesela. S serisi özellikle uzun süre sonra bile kalitesini performansını koruyor. Alabileceğiniz en güçlü IPhone'den bile daha güçlü bir işlemciye sahip yanlış hatırlamıyorsam Snapdragon 8 Elite.

11 le S25 plus kıyaslanmaz. Iphonelar daha uzun ömürlü, androidlerin ömrü az diyenlere bakma sen hurafe hepsi. S25 plus gayet güzel bir süre götürür. Ben o bütçede magic 7 pro ve Oneplus 13 bakardım, S25 plustan iyiler. Samsung istiyorsan illa S25 plus öneririm tabiki.

Alınmaz mı be?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güç olarak hepsi güçlü telefon gibi gözüküyor ama hepsi beni 4-5 yıl başka telefona bakmadan devam ettirir mi pişman olur muyum? İleride garatilik bir durum olursa destek oluyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…