Merhaba arkadaşlar, Samsung S25 256 GB kullanmaktayım. Forumlarda ve incelemelerde hep S25+ ve Magic 7 Pro alın, S25 almayın diyorlar. Yani sizce geçmek ne kadar mantıklı?
Sen millete bakma kardeşim, millette ya para gırla ya da laf ebeliği...
S24'ten 25'e geçmek mantıksızmış. E zaten 1 sene arayla amiral gemisi almak mantıksız değil mi? Yani en üstünden en altına kadar kullanmadığım telefon kalmadı 1 sene arayla telefon değiştirmek kadar mantıksız bir şey yok. Memnun değilsindir veya segment değişir. Örneğin S24'ten S25 ultraya geçersin ona lafım yok ama aynı iki segmentte 1 yılda telefon değiştirmek sonuna kadar mantıksız. Amiral gemisi al memnunsan 3 sene kullan sonra değiştirirsin. Her türlü geçtiğin model uçak gelir zaten. Burada yazılanlara bakma sen 6 ay önce Note 10 kullanıyordum kaç yıllık telefonda sıfır donma. S20 gillerde eğer bir arıza yoksa zaten donma kasma olmaz 5 sene rahat rahat kullanırsın merak etmeyiniz.
Merhaba arkadaşlar, Samsung S25 256 GB kullanmaktayım. Forumlarda ve incelemelerde hep S25+ ve magic 7 Pro alın, S25 almayın diyorlar. Yani sizce geçmek ne kadar mantıklı?
5-6 aydır S25 kullanıyorum, bir gün bile neden aldım dedirtmedi. İyi ki almışım. Hatta daha iyi olabilecek tek şey biraz daha hızlı şarj, o kadar. Pişman olman gereken bir şey yok. İki üç ekstra özellik yüzünden yazılım ve arayüz açısından ne idüğü belirsiz cihazların alınmasına hiç gerek görmüyorum. Samsung ve Apple telefonda kalite açısından diğer firmalardan birkaç gömlek üstün maalesef.
5-6 aydır S25 kullanıyorum, bir gün bile neden aldım dedirtmedi. İyi ki almışım. Hatta daha iyi olabilecek tek şey biraz daha hızlı şarj, o kadar. Pişman olman gereken bir şey yok. İki üç ekstra özellik yüzünden yazılım ve arayüz açısından ne idüğü belirsiz cihazların alınmasına hiç gerek görmüyorum. Samsung ve Apple telefonda kalite açısından diğer firmalardan birkaç gömlek üstün maalesef.
Honor 400 kullanıyorum ve şunu demek istiyorum; Honor yazılımı kötü değil. Baya stabil ve iyi çalışıyor ancak One UI kadar da özelleştirebilir değil. Asla değil. Aynı iPhone gibi MagicOS. Sana pek bir şey sunmaz, yaptığını iyi yapar.
One UI çok beğeniyorum, neredeyse her şeyi yapabiliyoruz onunla. En iyi UI şahsen.