Samsung S25 FE alınır mı?

benmemo123

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı, birkaç yorum alabilir miyim? Hangi cihazdan geçtiniz, memnun musunuz?

Hocam bütçen 30K üzerindeyse FE modellerini boş ver, 15T Pro'yu araştır istersen müthiş telefon yapmış adamlar. Bazı yapay zeka özellikleri hariç her konuda çok çok daha üstün bir cihaz.

Arkadaşlar bu cihazı kullanan var mı, birkaç yorum alabilir miyim? Hangi cihazdan geçtiniz, memnun musunuz?
Bu fiyatlara 1-2k daha ekleyip Honor 400 Pro almanızın çok daha doğru olacağını düşünüyorum,isterseniz kendi deneyimlerimden aktardığım Honor 400 Serisi Hakkında düşüncelerimi belirttiğim incelememi aşağıya bırakıyorum.

S24 FE ile S25 FE'nin arasında batarya ve hızlı şarj dışında artı yok. Honor 400 Pro daha iyi olur. Bütçe varsa S24+ alınabilir.

Merhaba hocam Honor 400 kullanıyordum zaten ondan S25 FE geçmeyi düşünüyorum.

Hocam bütçen 30k üzerindeyse FE modellerini boş ver, 15t Pro'yu araştır istersen müthiş telefon yapmış adamlar. Bazı yapay zeka özellikleri hariç her konuda çok çok daha üstün bir cihaz.

Hocam yurt dışı fiyatları sanırım o seviyede yarın IMEI konusu ne olacak ülkemizde büyük bir soru işareti ondan tedirginim.

Bu fiyatlara 1-2K daha ekleyip Honor 400 Pro almanızın çok daha doğru olacağını düşünüyorum, isterseniz kendi deneyimlerimden aktardığım Honor 400 serisi hakkında düşüncelerimi belirttiğim incelememi aşağıya bırakıyorum.

Hocam halihazırda zaten Honor 400 kullanıyordum ama gönlüm geçti arayüzün sadeliği kamera uygulamasında donma takılma olması biraz da ülkemize 3 yıl güncelleme desteği vermesi beni soğuttu. Zaten Android 16'yı verdiler kaldı 2 yıl diye biliyorum.

Hocam yurt dışı fiyatları sanırım o seviyede yarın IMEI konusu ne olacak ülkemizde büyük bir soru işareti ondan tedirginim.

Hayır yurt içi hocam. İndirime girmişti 34K idi, şu an artmış ama takip et bu seviyelere düşebilir tekrar.

Hayır yurt içi hocam. İndirime girmişti 34K idi, şu an artmış ama takip et bu seviyelere düşebilir tekrar.
Hocam bu bütçelerde 15T Pro alınması pek mantıklı bir seçim olmaz yapay zekası zaten pek iyi değil genel olarak fiyatına göre daha uygun fiyatlı olan cihazların işlemcisi daha iyi kalıyor ve 15T Pro inanılmaz büyük bir telefon sanki telefon değil de tablet taşıyorsunuz gibi bir cihaz o yüzden pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum,son zamanlarda o fiyata düştüğünü de görmedim.

Merhaba hocam Honor 400 kullanıyordum zaten ondan S25 FE geçmeyi düşünüyorum.

Hocam halihazırda zaten Honor 400 kullanıyordum ama gönlüm geçti arayüzün sadeliği kamera uygulamasında donma takılma olması biraz da ülkemize 3 yıl güncelleme desteği vermesi beni soğuttu. Zaten Android 16'yı verdiler kaldı 2 yıl diye biliyorum.
Düz 400 mü 400 Pro'mu ?

15T Pro inanılmaz büyük bir telefon sanki telefon değil de tablet taşıyorsunuz.

Dün Teknosa'da inceledim telefonu benim S24 FE ile aynı boyutlarda hatta daha kibar duruyor diyebilirim çünkü ekran çerçeve oranı az, işlemcisi de çok güçlü ve ısınmıyor.

Yapay zeka konusunda haklısın ama hiçbir marka Samsung'un yanına yaklaşamıyor bu konuda, Samsung işi arşa çıkarmış.

Hocam bu bütçelerde 15t Pro alınması pek mantıklı bir seçim olmaz yapay zekası zaten pek iyi değil genel olarak fiyatına göre daha uygun fiyatlı olan cihazların işlemcisi daha iyi kalıyor ve 15t Pro inanılmaz büyük bir telefon sanki telefon değil de tablet taşıyorsunuz gibi bir cihaz o yüzden pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum, son zamanlarda o fiyata düştüğünü de görmedim.

Düz 400 mü 400 Pro'mu?

Düz 400 3 ayda sıkıldım maalesef hissiyat sıfır yapay zeka özellikleri iyi ama kamera uygulaması takılıyor video geçişlerinde bu sorun birkaç kişide daha varmış. Ayrıca kamerası ne kadar iyiysede bana pastel boya izlenimi veriyor gökyüzü aşırı parlatması vs yapay zekayı devre dışı bırakma bile yok yani cihaz ne kadar iyi olsa da yazılım o kadar eksik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı