Samsung S25 FE vs S24 Plus

Ortius

Picopat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

S24 plus'ta belli süre oyun oynayınca şarjının hızlı bittiğini ve ısındığını söylüyorlar, doğru mudur?
Yani ben kullanıyorum öyle bir durum yaşamadım. 12 gb ram olması bile yeterli S24 Plus'ın. S25 FE S24'ün kısılmış hali.

S24 plus'ta belli süre oyun oynayınca şarjının hızlı bittiğini ve ısındığını söylüyorlar, doğru mudur?
Oyun icin Samsung telefon alinmasi mantikli degil. Butce nedir? Oyun icin daha iyisi bulunur.

Yanlış bilgi
S24 Plus Snapdragon 8 Gen 2 sayesinde çok daha stabil ve verimli bir pil ömrü sunuyor. Yoğun kullanımda daha geç ısınır, daha az güç tüketir.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 Plus Snapdragon 8 Gen 2 sayesinde çok daha stabil ve verimli bir pil ömrü sunuyor. Yoğun kullanımda daha geç ısınır, daha az güç tüketir.
S24 Plus'ta Exynos 2400 var.

Oyun için alıyorsanız Honor 400 Pro daha iyi olur bu cihazlardan, ancak illa ikisinden biriyse S24 Plus daha iyi elbette.

S24 Plus tabii ki, daha yüksek çözünürlük, LTPO, daha iyi malzeme kalitesi, daha ince çerçeve, ekran / gövde oranı daha yüksek, ultrasonik sensör ve 12 GB RAM.

S25 FE parasını kesinlikle hak etmeyen bir cihaz. Çünkü S24 FE ile aşağı yukarı birebir aynı cihaz fakat en az 7-8 bin tl daha pahalı fiyatlandırmayla satılıyor ve güncel fiyatı neredeyse konuda bahsi geçen s24+ ile aynı, yani kesinlikle alınmaz. O kadar para vereceksem S24+ alırım çok para harcamak istemiyorsam S24 FE alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…