Samsung S25 FE vs Xiaomi 15t

ayy en az 5 yıl lazım gitmesi gerek ya boşa vermim o kadar para
o zaman s25 fe daha mantıklı. hatta kesin seçenek s25 fe.

15t s25fe den iyi değil, 15t pro daha iyi, ama o da hyperos sebebiyle 3. yıldan sonra daha kötü.
ve hocam hyperos 3 geldi ama ne kadar fark yaratacak. fark yaratacak mı. xiaomi düzeldi mi gibi sorular var. ama az çok belli cevaplar yine 3 yıl için iyi bir performans. belki hyperos 3 ile biraz daha uzun ama daha kimse görmedi

S25 FE daha iyi. 15t ile 14T arasında pek gelişme görmedim. Fiyat olarak da değmeyecek bir fiyatta bana kalırsa.
S25 FE her anlamda memnun eder.
Özellikle yazılım, malzeme kalitesi, sağlamlık, ön kamera gibi şeyler çok önemliyse.
Batarya konusunda ikisi de üzmez.

S25 FE 8 GB RAM ile 5 sene gidebilir mi bunu da değerlendirmek lazım. Gider veya gitmez demiyorum ama sonuç olarak 8 GB RAM fiyatına göre az.

S25 FE 8 GB RAM ile 5 sene gidebilir mi bunu da değerlendirmek lazım. Gider veya gitmez demiyorum ama sonuç olarak 8 GB RAM fiyatına göre az.
hocam orayı geçtim. şuan one ui ios dan bile daha optimize performans sunarken hyperos yerine oturmalı. yani ram yeterli olur

Bencede az, ama Xiaomi 16 GB RAM koysada gitmeyecek.

Bence gider çünkü amiral gemisi sayılabilecek bir seri fe serisi, samsung hala 2 3 yıl sonra 6gb ramli a serisi telefon satmaya devam eder, 8gb ram falan standart olur onlarda 2 yıl götüreceğine göre 5 yıl gider.

Ama xiaomi 16gb ram koysada 5 yıl gitmez.

Bencede az, ama Xiaomi 16 GB RAM koysada gitmeyecek.

Bence gider çünkü amiral gemisi sayılabilecek bir seri fe serisi, samsung hala 2 3 yıl sonra 6gb ramli a serisi telefon satmaya devam eder, 8gb ram falan standart olur onlarda 2 yıl götüreceğine göre 5 yıl gider.

Ama xiaomi 16gb ram koysada 5 yıl gitmez.
kesinlikle hocam. bir xiaomi telefonun maksimum ömrü 3 dür. hadi 15 serisi için 4 diyelim. o da suyunu sıka sıka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı