Samsung S25 kaç TL olur?

Jesus Wicked

Hectopat
Daha fazla  
Yeni telefon arayışındayım. Bütçe 35 40 bin.
Düz S25 kaç TL olur sizce?
Düz S25'in 12 GB RAM ile gelme ihtimali var mı?

Yeni telefon arayışındayım. Bütçe 35 40 bin.
Düz S25 kaç TL olur sizce?
Düz S25'in 12 GB RAM ile gelme ihtimali var mı?

Düz S25'i pil, ısınma ve de işlemciden dolayı beklemekte fayda var. 55k civarı 128 GB olacak gibi. 12 GB RAM ile geleceğini düşünüyorum. AI lokalize edip daha stabil çalışmasını istiyorlar. Galaxy AI 2.0 olarak yeni bir tanıtım yapacaklarını söylüyorlar. Bunun için 8 GB ile gelmesi mantıksız olur. Umarım 8 GB ile gelmez.

Düz S25'i pil, ısınma ve de işlemciden dolayı beklemekte fayda var. 55k civarı 128 GB olacak gibi. 12 GB RAM ile geleceğini düşünüyorum. AI lokalize edip daha stabil çalışmasını istiyorlar. Galaxy AI 2.0 olarak yeni bir tanıtım yapacaklarını söylüyorlar. Bunun için 8 GB ile gelmesi mantıksız olur. Umarım 8 GB ile gelmez.
Düz s24 31k şuan. Düz s25 55k olur mu harbiden? Ayrıca s24 Plusun pili ve ısınması kötü mü?

Düz S24 31k şu an. Düz S25 55k olur mu harbiden?

8 gen 3 ile çıksa idi S24 şu an ortalama 5K daha pahalı olacaktı (SD işlemcilerde normalden pahalı olmasını beklemek normal). Samsung Türkiye açısından bu fiyat ile çıkarırlar ise satamayacaklarını biliyorlar. Nasıl bir yol izlerler bilmiyorum. Bu fiyatlarda gelebilirler ama genel öğrenci indirimli Samsung'un sitesinde hangi fiyattan satılıyor ise pazarda o fiyata yakın fiyatlara düşecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı