Samsung S25 mi S24 mü?

tarloc

Decapat
Daha fazla  
Bütçemi S25 256 GB almaya çıkarabiliyorum (45 bin ortalama) ama S24 256 da 33.500'e makul geliyor. Bu fiyat farkını vermeye değer mi yoksa S24 al para da cebinde kalsın mı dersiniz?

Değer hocam. S25 alabiliyorsanız direkt alın derim.

Genel olarak günlük kullanım bazen de oyun oynuyorum nadiren arkadaşlarla Wild Rift günlük 1-2 saat Clash Royale falan ama S24 yer e S25'e geçersem ne gibi artısı olacak (telefonu uzun yıllar kullanmayı da planlıyorum)

S25 daha iyi. S25 Ultra'ya kadar bütçeniz çıkarsa onu tercih edebilirsiniz.

Küçük bir telefon istediğim için özellikle de düz modeli tercih ettim.

Genel olarak günlük kullanım bazen de oyun oynuyorum nadiren arkadaşlarla Wild Rift günlük 1-2 saat Clash Royale falan ama S24 yer e S25'e geçersem ne gibi artısı olacak (telefonu uzun yıllar kullanmayı da planlıyorum)

İkisi arasında RAM ve işlemci farkı var. S25'te kullanılan yeni nesil Snapdragon işlemci, dolayısıyla biraz daha performanslı Exynos'a göre.

İkisi arasında RAM ve işlemci farkı var. S25'te kullanılan yeni nesil Snapdragon işlemci, dolayısıyla biraz daha performanslı Exynos'a göre.

Aralarındaki fiyat farkı 10 binden fazla bütçemi de 45 çıkarmak için biraz zorluyorum kendimi açıkçası ama cidden değer bu farkı gözün kapalı ver derseniz o şekilde düşüneceğim.

Ben S24 kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim. Sirf kucuk ekran icin ve kamerasi icin tercih etmistim. Bataryasi 100'den 10'a. 8 9 arasi goruyorum.

Bir de güncelleme destegi icin 😊

Sadece sosyal medya kamera falan. Oyun oynamam.

Kamerası S25 ile pek de fark yok sanırım sen kamerasından memnun musun hocam S24'ün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı