Samsung S25 serisinde hangi OLED panel kullanılacak?

Jeffbezos

Centipat
S25 serisinde kullanılacak OLED panel geçen yıl kullanılan panelin bir tık geliştirilmiş versiyonu olan M13 kullanılacağı söyleniyor. Dsccross ekran konusunda önemli bir sızdırıcı 'malzeme tedarikçileriyle yapılan görüşmede maliyet nedenlerinden dolayı S25 Ultra'nın M14 yerine M13 malzemeleri kullanacağı teyit edildi' Twitter üzerinden bunu paylaştı. Twitter universeıce ise M14 kullanılacağını söyledi. M14 paneli Google Pixel 9 Pro serisi ve de iPhone 16 Pro serisi amiral gemisi olan telefonlarda kullanıldı. Bence S25 serisinde de M14 panel kullanılmalı. En yüksek seviye amiral gemisi telefonda kumlu ekran sorunu olmamalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence s25 ultra 16 pro max ile ayni fiyat olacak, hatta yurt disinda daha pahali olacak, ne kadar islemci yonunden daha iyi olacak olsa da cezbedicek bir yenilik yapmazlarsa satislari duser. Acikcasi ben isletim sistemi farkindan dolayi 16 pro ya da pro max alirim. Yani kisaca kumlu ekran sorunu olmamali durumunu gectim, hic sorunu olmamali ve insanlari kendine cekecek bir artisi olmali.

Yurt dışında S24 Ultra daha pahalı çıksa da fiyatı genel olarak düşüyor ve de trade in kampanyaları genel olarak çok cazip oluyor. Ekran panelini şu an kullandıları M13 yeni versiyonu olan paneli kullanacaklar (aralarında çok büyük bir fark yok). Yapay zeka için bellek masrafları ve de yeni çıkan işlemcinin masrafı yüzünden kar marjı arttırmaya çalışıyorlar. Zaten Apple dışında Mobile sektörde inanılmaz kar eden başka bir firma yok. Diğer seriden çok bir farkı olmasa da güzel bir seri olacak gibi duruyor. Umarım M13 M14 gibi bazı şeylerden kaçınmazlar.

Kacinmamalari gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…