GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #11 S25U'yu geçtim S24U vs Fold 6 desen yine S24U.
B BYA Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #12 Eren 19 dedi: Yurt dışı fiyatı ne olur bunların. Genişletmek için tıkla... Şu anda yaşadığım ülkede S24 Ultra fiyatı 25 bin TL'ye denk geliyor zaten her sene aynı fiyattan çıktığı için S25 Ultra da bu fiyattan çıkacaktır.
Eren 19 dedi: Yurt dışı fiyatı ne olur bunların. Genişletmek için tıkla... Şu anda yaşadığım ülkede S24 Ultra fiyatı 25 bin TL'ye denk geliyor zaten her sene aynı fiyattan çıktığı için S25 Ultra da bu fiyattan çıkacaktır.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #13 BYA dedi: Şu anda yaşadığım ülkede S24 Ultra fiyatı 25 bin TL'ye denk geliyor zaten her sene aynı fiyattan çıktığı için S25 Ultra da bu fiyattan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alacağım da sende S25 bekleyeyim bir de sen neredesin kanka. BYA dedi: Şu anda yaşadığım ülkede S24 Ultra fiyatı 25 bin TL'ye denk geliyor zaten her sene aynı fiyattan çıktığı için S25 Ultra da bu fiyattan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Nerde yasuyon ki
BYA dedi: Şu anda yaşadığım ülkede S24 Ultra fiyatı 25 bin TL'ye denk geliyor zaten her sene aynı fiyattan çıktığı için S25 Ultra da bu fiyattan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alacağım da sende S25 bekleyeyim bir de sen neredesin kanka. BYA dedi: Şu anda yaşadığım ülkede S24 Ultra fiyatı 25 bin TL'ye denk geliyor zaten her sene aynı fiyattan çıktığı için S25 Ultra da bu fiyattan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Nerde yasuyon ki
B BYA Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #14 Eren 19 dedi: Yurt dışı alacağım da sende S25 bekleyeyim bir de sen neredesin kanka. Nerede yasuyon ki. Genişletmek için tıkla... Makedonya'da okuyorum ben Avrupa'da en ucuz telefonlar burada satılıyor.
Eren 19 dedi: Yurt dışı alacağım da sende S25 bekleyeyim bir de sen neredesin kanka. Nerede yasuyon ki. Genişletmek için tıkla... Makedonya'da okuyorum ben Avrupa'da en ucuz telefonlar burada satılıyor.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #15 BYA dedi: Makedonya'da okuyorum ben Avrupa'da en ucuz telefonlar burada satılıyor. Genişletmek için tıkla... S25 ulura yurt dışı si 50 k olur mu yani
BYA dedi: Makedonya'da okuyorum ben Avrupa'da en ucuz telefonlar burada satılıyor. Genişletmek için tıkla... S25 ulura yurt dışı si 50 k olur mu yani