Samsung S25 Ultra ile iPhone 16 Pro arasında kaldım. Ama 16 Pro alırsam bu linkten ithalatçı garantili olabilir o da sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum Apple iPhone 16 Pro 128 GB Çöl Titanyum (İthal - PttAVM ekosistemi olarak sadece iPad Pro'm var. Telefonu genelde sosyal medya, video, dizi, film izleme arada da oyun ve fotoğraf için kullanacağım. Uzun süre götürmesini istiyorum.
Samsung S25 Ultra ile iPhone 16 Pro arasında kaldım. Ama 16 Pro alırsam bu linkten ithalatçı garantili olabilir o da sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum Apple iPhone 16 Pro 128 GB Çöl Titanyum (İthal - PttAVM ekosistemi olarak sadece iPad Pro'm var. Telefonu genelde sosyal medya, video, dizi, film izleme arada da oyun ve fotoğraf için kullanacağım. Uzun süre götürmesini istiyorum.
Genelde bir model fark olunca cihazlarda muazzam degisiklikler olmuyor ama soylentilere gore s26 ultra cok iyi olacak, butce zorlamak istemiyorsaniz s25 ultra da baya iyi bir cihaz.
S25 Ultra. 26 beklemeye gerek yok çok büyük yenilikler de olmayacak. Üstelik S26 serisini bazı ülkelere Exynos gönderme söylentileri var. Bunların arasında Türkiye de var. Hadi Snapdragon ile gelsin yine de yüksek fiyata çıkacak 2 ay düşmesini bekleyeceksin.