Samsung S25 vs iPhone 13 Pro vs iPhone 14 Pro

Mustafaa61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım yeni telefon alacak da bir sürü iPhone al diyen var, ben Samsung'un daha iyi olduğunu söylüyorum, sizin görüşleriniz nelerdir? Bence S25 çok daha iyi bir telefon.

Bende aynı fikirdeyim hocam fakat iphonecular Samsung'un bu telefonunun kalitesinden haberi yok sanırım.
Marka algısından başka bir şey değil. S25 ekran, performans, RAM ve güncelleme desteği gibi pek çok alanda önde.

Arkadaşım yeni telefon alacak da bir sürü iPhone al diyen var, ben Samsung'un daha iyi olduğunu söylüyorum, sizin görüşleriniz nelerdir? Bence S25 çok daha iyi bir telefon.

Adam 8 Elite işlemci koymuş. 7 sene güncelleme garantisi vermiş tuğla gibi değil gayet kompakt bir telefon. Daha ne ararsın ki? S25 en mantıklısı.

@Mustafaa61

Arkadaşım yeni telefon alacak da bir sürü iPhone al diyen var, ben Samsung'un daha iyi olduğunu söylüyorum, sizin görüşleriniz nelerdir? Bence S25 çok daha iyi

iPhone 13 Pro sıfır olarak artık satılmıyor maalesef. Arkadaşınıza S25 almasını söyleyebilirsiniz ama çok iPhone istiyorsa ikinci el 14 Pro'ya da pazarlıkla 15 Pro alabilir iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı