Intelamdryzen5 Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #1 Telefon soft brick olmuş. Samsung logosunda kalıyor Odin Samsung tool vb. uygulamarda denedim olmadı. USB mode alınmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
Telefon soft brick olmuş. Samsung logosunda kalıyor Odin Samsung tool vb. uygulamarda denedim olmadı. USB mode alınmıyor.
Cpt. Price Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #2 Cihazı "Download" moduna sokmalısınız. Daha sonra Odin yazılımı ile ROM atacaksınız.
Intelamdryzen5 Yoctopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Cpt. Price dedi: Cihazı "download" moduna sokmalısınız. Daha sonra Odin yazılımı ile ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Odin telefonu kaplıyken görmüyor açtım zaman logoda kalinca görüyor. Cpt. Price dedi: Cihazı "Download" moduna sokmalısınız. Daha sonra Odin yazılımı ile ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Girmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2021
Cpt. Price dedi: Cihazı "download" moduna sokmalısınız. Daha sonra Odin yazılımı ile ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Odin telefonu kaplıyken görmüyor açtım zaman logoda kalinca görüyor. Cpt. Price dedi: Cihazı "Download" moduna sokmalısınız. Daha sonra Odin yazılımı ile ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Girmiyor.