Samsung S3 mini GT-I8190 root olmadan Android 6 yükseltilir mi?

Mesj

Decapat
Daha fazla  
Samsung S3 mini GT-I8190 telefonumu Android 6 veya 5'e yükseltmek istiyorum. Ancak root işleriyle uğraşıp telefonu riske atmak istemiyorum. Rootlamadan Android 5 veya 6 ya yükseltebilir miyim?

Samsung S3 mini GT-I8190 telefonumu Android 6 veya 5'e yükseltmek istiyorum. Ancak root işleriyle uğraşıp telefonu riske atmak istemiyorum. Rootlamadan Android 5 veya 6 ya yükseltebilir miyim?

Hocam S3 mini ne be tarihi eser olmuştur o telefon.

Olmaz, ama rom atabilirsin Android 7'ye kadar çıkartırsın zaten eski telefon garantiside yok.Google'dan araştırabilirsin.

Çok basit hocam kısaca anlatayım;

Adım 1: Odin3'ü indirelim.

Adım 2: Sonra TWRP'yi indirin.

Adım 4: Sonra, telefonu kapatıp ses kısma + Home butonu + güç butonuna basın.

Adım 5: Daha sonra indirdiğimiz TWRP dosyasını Odin3'ün AP bölümüne dosyayı atıp Start'ı tıklatın.

Adım 6: Flash işlemi bittikten sonra telefonu yeniden başlatın.

Adım 7: Sonra buradan Lineage OS ROM'unu yükleyin.Ve şuradan Gapps'i indirin

Adım 8: 2 dosyayıda SD karta atıın ve telefona takın.

Adım 9: Daha sonra telefonu kapatıp ses açma + Home butonu + güç butonuna basın. TWRP ekranına ulaşacaksınız.

Adım 10: Wipe'ye girin ardından Format Data'ya girin sonra doğrulamaya yes yazıp devam edin ve sonra sıfırlamasını bekleyin.

Adım 11: Yine Wipe'ye girin ardından Advanced Wipe'ye girin ve
Dalvik Cache,Cache,System,Data'yı seçip Formatlayın.

Adım 12: Ardından Install'a girive SD kartı seçin ve Lineage OS'u flashlayın.Hemen ardından Gapps'i flashlayın.

Adım 13: Telefonu yeniden başlatın ve telefonu kurun.

Sorun çıkarsa veya hata çıkarsa buraya yazabilirsiniz hocam yardımcı oluruz.

Hocam SD kart olmadan olmuyor mu?

Başkasından ödünç alabilirim belki kaç GB gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…