Berkay ERTÜRK Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 172 26 Aralık 2017 #1 Samsung S3 Mini eski telefonum için Mopal adlı batarya aldım. Bu batarya ismi çok duyulmamış bir batarya internetten araştırdım pek bir şey bulamadım. Bu batarya sağlıklı mıdır ve patlama oranı riski var mı? Bir de bunu 40 liraya aldım uygun mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2017
Samsung S3 Mini eski telefonum için Mopal adlı batarya aldım. Bu batarya ismi çok duyulmamış bir batarya internetten araştırdım pek bir şey bulamadım. Bu batarya sağlıklı mıdır ve patlama oranı riski var mı? Bir de bunu 40 liraya aldım uygun mudur?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.903 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2017 #2 Keşke Deji alsaydın. Pek duyulan bir marka değil, seni memnun etmeyebilir. Patlayıp patlamayacağı şansına kalmış artık.
Keşke Deji alsaydın. Pek duyulan bir marka değil, seni memnun etmeyebilir. Patlayıp patlamayacağı şansına kalmış artık.