batuh3n Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Bir tane Samsung S3 var WhatsApp yüklenir mi? Telefon yanımda olmadığı için deneme şansını bulamadım Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
B Boogyman Attopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 Desteklenen cihazlar hakkında | WhatsApp Yardım Merkezi faq.whatsapp.com Android 5.0 ve daha yeni bir sürüm yüklü Android telefonlar. Sanırım Android 4.3 destekliyordu S3. Yani desteklemez. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Desteklenen cihazlar hakkında | WhatsApp Yardım Merkezi faq.whatsapp.com Android 5.0 ve daha yeni bir sürüm yüklü Android telefonlar. Sanırım Android 4.3 destekliyordu S3. Yani desteklemez.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 batuh3n dedi: Bir tane Samsung S3 var WhatsApp yüklenir mi? Telefon yanımda olmadığı için deneme şansını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Custom ROM atarsanız bir müddet daha destekler herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
batuh3n dedi: Bir tane Samsung S3 var WhatsApp yüklenir mi? Telefon yanımda olmadığı için deneme şansını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Custom ROM atarsanız bir müddet daha destekler herhalde.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.553 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 En az Android 5.0 kullanan bir custom ROM kurmadığınız sürece kuramazsınız, S3'ün stock ROM'u Android 4.0.4 ile gelip en fazla 4.3'e kadar güncelleniyor.
En az Android 5.0 kullanan bir custom ROM kurmadığınız sürece kuramazsınız, S3'ün stock ROM'u Android 4.0.4 ile gelip en fazla 4.3'e kadar güncelleniyor.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.947 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #5 Ersin Zr dedi: Custom ROM atarsanız bir müddet daha destekler herhalde. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi desteklemiyorsa ROM atsa da kullanamayabilir.
Ersin Zr dedi: Custom ROM atarsanız bir müddet daha destekler herhalde. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi desteklemiyorsa ROM atsa da kullanamayabilir.
batuh3n Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #6 Crownguard dedi: İşlemciyi desteklemiyorsa ROM atsa da kullanamayabilir. Genişletmek için tıkla... APK yüklesem olur mu? Bir de Android 5.0 kaldırır mı S3? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Crownguard dedi: İşlemciyi desteklemiyorsa ROM atsa da kullanamayabilir. Genişletmek için tıkla... APK yüklesem olur mu? Bir de Android 5.0 kaldırır mı S3?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.947 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #7 batuh3n dedi: APK yüklesem olur mu? Bir de Android 5.0 kaldırır mı S3? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz de zaten işlemci desteklemiyorsa APK da kuramazsınız.
batuh3n dedi: APK yüklesem olur mu? Bir de Android 5.0 kaldırır mı S3? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz de zaten işlemci desteklemiyorsa APK da kuramazsınız.