crDroid 5.12 (Android Pie) for the Exynos3470 based Samsung Galaxy S5 mini (G800F/G800M/G800Y) [UC] "crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the best...
* Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features included in this...
Hi everyone! :) Tonight I'm releasing my iOS 8.0 ROM which is based on LineageOS 13.0! **** | ~WORKING~ | **** Even though this is still an Alpha Build, everything seems to be working fine already :) **** | ~NOT WORKING~ | **** ~ SELinux can't...
Features: https://github.com/crdroidandroid/crdroid_features/blob/12.0/README.mkdn Always Have a full functional Backup. Just in case! Rom Download Link : Kltechn : https://androidfilehost.com/?w=files&flid=333590&sort_by=date&sort_dir=DESC...
Bu seferki rehberimde telefona Custom ROM kurmak üzerine olacak. Gerekli malzemeler: Telefon Bilgisayar Hafıza kartı ( en az 2 GB tavsiye ederim) Data kablosu. Ben bu rehberi Samsung Grand Prime ile yapacağım. Gerekli uygulamalar: Telefon ayarlarına girip geliştirici seçeneklerinden OEM...
Türkiye yok diye diğer ROM'lar olmaz mı ?
Allah rızası için telefon Türkiye'de alındı diye illa Türkiye ROM'u kullanılacak diye bir şey yok. Ben kendim Arabistan ROM'u kullandım bir süre. Buyurun size 6.0.1 ROM.
Galaxy S5 Mini SM-G800F (DBT - Germany) G800FXXU1CTK1 Marshmallow(Android 6.0.1) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
Arkadaş Siz niye geriliyonuz ben onu anlamıyorum ben dedim ki rom türkiye yok dedim tonlarca sitede Diğer ülkeler için var ama kullanılır kullanılmaz onu bilemem
Eski bir j5 vardı yazılımından dolayı hata veriyordu Sürümü 5 ti ben 6 ya yükselttim sıkıntı ortadan kayboldu mesela,
Arap romu romania romu kullanamazsın dedim mi ben