Samsung S6 Edge Alınır mı?

EmreSmskk

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung Galaxy S6 Edge almayı düşünüyorum. Telefon hakkındaki düşünceleriniz nedir? Alınır mı yani? S7 Edge ile aralarında çok bir fark var mı? S6 Edge S7 Edge kıyasla ucuz olduğu için almayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
S6 modelleri ile S7 modelleri arasında batarya performansları dışında fazla fark yok. S6 Edge fazlasıyla güçlü bir telefon. 1 yıl sonra kasan, donan diyen kişileri de takma öyle bir durum yok. Hala S3 zamanındaki arayüz olduğunu sanan art niyetli kişiler var.

Kesinlikle öyle kardeş Ben kendimde 100 tl eksik diye dayanamayıp LG G4 aldım ama yinede pişman değilim Galaxy S6 almadığıma. İkiside çok iyi telefon. Telefon kullanmasını iyi bildiğimden dolayı telefonum kasma yapmıyor

O arayüz olayı eskidi artık. S3 ve S4'te telefonun kullanımını kolaylaştırmak için bir sürü sensörlerle ilgili özellik vardı. Samsung onlardan vazgeçti. Dahası şuan mobil işlemciler ve RAM'ler orta sınıf dizüstü bilgisayarlara eşit. Samsung bu hızı 2K ekranda yapabiliyor. Elma kardeşimiz daha 1080p ekrana geçemedi. 2K'da böyle performans sergilesin tüm tabularımı yıkacağım.

İphone modelleri daha düşük çözünürlüklü ekran kullandıkları için performans olarak Android modellerinin önünde. A10 işlemcisi SD 820 işlemcisinden çok daha güçlü bir model. İphone 7 2K ekrana sahip olsaydı da yine Android modellerinden daha performanslı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…