Samsung. S6 Lite vs iPad 9. nesil

Makaleler
3
Ben de aynı bütçeyle PDF'den not alıp soru çözmek için tablet arıyorum. Şu an tüm ekosistemim ( telefon, kulaklık, saat) Samsung. S6 Lite (5000 TL) S7 FE (6800 TL) iPad 9. nesil (7700 TL) içinden sizce hangisi mantıklıdır?(yazdığım tüm fiyatlar kalem dahil fiyatlardır) tek amacım PDF ve not almak olacağından kalem kalitesi olarak Apple (1. nesil) mı yoksa Samsung mu daha iyidir? Bir de ekran olarak Samsung'un TFT ekranı mı yoksa Apple Retina'sı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçe sorunun yoksa S6 Lite önermem. S7 FE kullanıyorum ve gayet memnunum fakat genel olarak S7 FE veya iPad 9. nesil alıyor kullanıcılar. Benim iPad seçmememin 2 sebebi var; 1.si aksesuar ürünlerinin ( kalem, klavye vs.) Pahalı oluşu, 2.si ise IPad'in kapalı bir sistem oluşu. Telefonda da kullanışı hoşuma gitmediği için IPhone'dan uzak dururum genel olarak. Bu arada bütçeni artırabileceksen eğer S7 modeline de bakabilirsin. O dönem elim az daha geniş olsaydı eğer S7 alacaktım.

Ben de aynı bütçeyle PDF'den not alıp soru çözmek için tablet arıyorum. Şu an tüm ekosistemim ( telefon, kulaklık, saat) Samsung. S6 Lite (5000 TL) S7 FE (6800 TL) iPad 9. nesil (7700 TL) içinden sizce hangisi mantıklıdır?(yazdığım tüm fiyatlar kalem dahil fiyatlardır) tek amacım PDF ve not almak olacağından kalem kalitesi olarak Apple (1. nesil) mı yoksa Samsung mu daha iyidir? Bir de ekran olarak Samsung'un TFT ekranı mı yoksa Apple Retina'sı mı?
samsung ekran konusunda inan bana diğer tüm üreticileri tokatlar,hatta oppo markasının bazı modellerinde de samsung panelleri kullanıyor

samsung ekran konusunda inan bana diğer tüm üreticileri tokatlar,hatta oppo markasının bazı modellerinde de samsung panelleri kullanıyor
Ona benim de şüphem yok zaten ekosistemim televizyon dahil Samsung ancak baz model tabletlerinde (S6 Lite, S7FE) TFT ekran ekran kullanmış. Ekran kalitesi her ne kadar iyi olsa da TFT ekrana yanlardan bakınca kararma ve sararma oluyor. Mağazada gidip baktım ekran tipi dışında her şeyi iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı