Samsung S6 nereden alınır?

• Konuyu başlatan OE06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.110

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Telefon tavsiyesi almıştım sizden ve S6'da karar kıldım. Şimdi de nereden alayım diye soruyorum. Aklımda vodafone var taksit olayları güzel olduğu için daha iyi bir tavsiyeniz var mı?

Selam arkadaşlar. Telefon tavsiyesi almıştım sizden ve S6'da karar kıldım. Şimdi de nereden alayım diye soruyorum. Aklımda vodafone var taksit olayları güzel olduğu için daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
Eğer taksit ile satın alacaksanız tek çareniz operatörler diğer alternatifleri tam olarak bilmiyorum Evkur'dan alan var senet imzalayan var ama tarifeye ek almak daha mantıklı gibi geliyor. Eğer taksit olmadan da alırım diyorsanız en başta alacağınız yerler arasında Samsung'un kendi mağazaları olsun.

Hocam "Evkur" gibi mağazalardan alırsan telefon fiyatının iki katı ücret ödersin. Çünkü bende "Evkur" mağduruyum ve hala ödüyorum.

Kredi kartı var ise "Nakit Avans" çekip alın. "Nakit Avans" ücretini bankadan taksitle geri ödemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı