Samsung S6 vs Sony Z5?

Daha fazla  
Merhabalar, yakında yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama tam olarak karar veremedim. Samsung s6 mı, sony z5 mi ? Yapacaklarım arasında fotoğraf vs internetten yazılar veya kendi indirdiğim yazıları okumak, sosyal medyada gezmek instagram snapchat vs testlerde denedikleri ağır oyunları oynamam sadece hearthstone olabilir en ağır olarak, müzik vs tabii ki. Ve telefondan beklediğim en önemli şey uzun süre dayanabilmesi yani her sene telefon değiştirmeyi düşünmüyorum. Nedenleriyle birlikte yazarsanız çok mutlu olurum. Başka önerileriniz varsa açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dediklerini 2 telefonda en iyi şekilde yerine getirir. Fakat z5 in bataryası bariz seni daha çok götürür. Kamera da ise s6 öne geçer. İki telefonda seni üzmez fakat benim tercihim s6 olurdu Sony' nin kamera yazılımı çok kötü olması telefonu soğutuyor kendimden. Bütçeni söylersen alternatifler sunabilirim.

Galaxy S6 almanız daha iyi olur. Xperia Z5 kamera olarak kötü bir cihaz. Z5'te SD810 işlemci bulunuyor. Her ne kadar soğutma sağlanılmaya çalışılsa da SD810 ısınma sorunu olan bir işlemci. Pil olarak Z5 daha iyi. Kamera ve performans olarak S6 daha iyi bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı