OneWeapon Decapat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 3 22 Mart 2019 #1 Telefon yazıda kalıyordu güncel rom attım sonradan şebeke gitti arama yaparken ağda kayıtlı değil hatası veriyor. IMEI sorguladım hala kayıtlı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telefon yazıda kalıyordu güncel rom attım sonradan şebeke gitti arama yaparken ağda kayıtlı değil hatası veriyor. IMEI sorguladım hala kayıtlı. Yardımcı olursanız sevinirim.
erencifci Kilopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 220 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 22 Mart 2019 #2 Önce telefonu recovery menüsünden formatla sonra tekrar stock romu kur
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 23 Mart 2019 #3 modem uçmuş olabilir yeniden modem flaşla
OneWeapon Decapat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 3 10 Mayıs 2019 #4 erencifci dedi: Önce telefonu recovery menüsünden formatla sonra tekrar stock romu kur Genişletmek için tıkla... Abi stock rom yani android sürümü düşük rom atacağım.benimki 8.0 olduktan sonra oldu ilk hale 6.0.1 e mi dönmem gerekiyor.
erencifci dedi: Önce telefonu recovery menüsünden formatla sonra tekrar stock romu kur Genişletmek için tıkla... Abi stock rom yani android sürümü düşük rom atacağım.benimki 8.0 olduktan sonra oldu ilk hale 6.0.1 e mi dönmem gerekiyor.