Samsung S7 FE arayüzde kasıyor

Haklısınız hocam ne deseniz :D. Benim de aynı hocam, bazen 92 bazen 85 bazen 87 bazen de 94 geliyor. Ortalama baz alınca 90 deyip geçebiliyor insan yine de. AYT'de hiç emin değilim ne geleceğinden ümidim 40 AYT ile başlayıp 65-70 bandına çekmek.
Töder olacak hocam TYT-AYT'sine gireceğim. Hocam ben tıp veya diş istiyorum. Minimum 35K olacak şekilde istediğim bir yere gidebilirim gibi duruyor. Sizin hedefiniz ne hocam?

:( Benim hedef biraz ütopik, Hacettepe bilgisayar. Yani 3K falan yapmam gerekiyor. TYT netlerim size çok benziyor, AYT biraz daha iyi gibi kendi TYT'mden sanırsam. Hedefine beninkinden çok daha yakınsınız. Umarım gönlündeki olur, 4sıfırdan da fazla yapabilirsini diye düşünüyorum.

Haklısınız hocam ne deseniz :D. Benim de aynı hocam, bazen 92 bazen 85 bazen 87 bazen de 94 geliyor. Ortalama baz alınca 90 deyip geçebiliyor insan yine de. AYT'de hiç emin değilim ne geleceğinden ümidim 40 AYT ile başlayıp 65-70 bandına çekmek.
Töder olacak hocam TYT-AYT'sine gireceğim. Hocam ben tıp veya diş istiyorum. Minimum 35k olacak şekilde istediğim bir yere gidebilirim gibi duruyor. Sizin hedefiniz ne hocam?

Şu an için 80'e 42-43 civarı.
Ama 15 gün içinde 85-90 ile 50-55 geçmem lazım.
Benim de benzer hedefler, gönül 20 k ve aşağı istiyor ama. (malum Ankara'da oturuyorum il dışına çıkmak gibi bir hedefim yok, o yüzden 20 k altı lazım )(İstanbul ve civarı malum sebeplerden(anmak istemediğim sebepler ) ötürü gayet korkutucu geliyor bana ).

Usta elektrik, manyetizma ve trigo hakkında önerin var mı?
İllallah ettim.

:( Benim hedef biraz ütopik, Hacettepe bilgisayar. Yani 3K falan yapmam gerekiyor. TYT netlerim size çok benziyor, AYT biraz daha iyi gibi kendi TYT'mden sanırsam. Hedefine beninkinden çok daha yakınsınız. Umarım gönlündeki olur, 4sıfırdan da fazla yapabilirsini diye düşünüyorum.
Eminem’in dediği gibi: “Kafana koyduğun her şeyi yapabilirsin.” :). Yapabilirsiniz hocam zaman daha çok. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız.
Şu an için 80'e 42-43 civarı.
Ama 15 gün içinde 85-90 ile 50-55 geçmem lazım.
Benim de benzer hedefler, gönül 20 k ve aşağı istiyor ama. (malum Ankara'da oturuyorum il dışına çıkmak gibi bir hedefim yok, o yüzden 20 k altı lazım )(İstanbul ve civarı malum sebeplerden(anmak istemediğim sebepler ) ötürü gayet korkutucu geliyor bana ).

Usta elektrik, manyetizma ve trigo hakkında önerin var mı?
İllallah ettim.
Hocam ben direkt deprem bölgesindeyim ve gerçekten hayat deprem olacak ne yapmalıyım diye düşünerek geçmiyor inanın. 3 4 günde bir sallanıyoruz ama artık umursamıyoruz bile çünkü canına tak ediyor insanın. O yüzden yüksek riskli deprem bölgesi olmasına rağmen İzmir, Denizli şuan hayalim olan yerlerden biri.
Trigonometri için Mert Hoca’yı önerebilirim hocam. Bana kalırsa AYT Matematikte bütün konuları Mert Hocadan dinleyebilirsiniz işinin ehli bir adam. Elektrik Manyetizma maalesef bende de eksik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı