sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 20 Eylül 2022 #1 Format attım ve eski Gmail'i istiyor eski videoları falan izledim ama güncelleme ile tüm açıkları kapatmışlar nasıl yapacağım?
Format attım ve eski Gmail'i istiyor eski videoları falan izledim ama güncelleme ile tüm açıkları kapatmışlar nasıl yapacağım?
Çözüm Umut Nas 20 Eylül 2022 FRP sifirlama yapin: SamFw_FRP_Tool_v3.1.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FRP sifirlama yapin: SamFw_FRP_Tool_v3.1.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS sungkang Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 141 21 Eylül 2022 #11 Umut Nas dedi: Ben su anda uygulamayi açtım. Tam olarak nerede istiyor? Bende ucret falan istemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamadır ustam her şeyi halletim sayenizide o ekranı geçtim ayrı birşeymiş teşekkürler yardımlarınız için Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Ben su anda uygulamayi açtım. Tam olarak nerede istiyor? Bende ucret falan istemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamadır ustam her şeyi halletim sayenizide o ekranı geçtim ayrı birşeymiş teşekkürler yardımlarınız için
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #12 @sungkang O tool ile cozdunuz degil mi? Ona gore onu da listeme ekleyecegim. Artı 0 Eksi