xakah.exe Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 S7 cihazıma PixelExperience kuracağım için TWRP kurmam gerekiyor ve hep fail alıyorum. Ya da inince de çalışmıyor.(Odin3.14) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024
S7 cihazıma PixelExperience kuracağım için TWRP kurmam gerekiyor ve hep fail alıyorum. Ya da inince de çalışmıyor.(Odin3.14)
Çözüm Heribert Yavuz 8 Şubat 2024 xakah.exe dedi: Hayır. Dediğinizi yaptım ve kurdum bu sefer de TWRP menüsü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Cihazda OEM kilit açık olması ve TWRP kurarken Odin'den Auto reboot kapalı olsun.
xakah.exe dedi: Hayır. Dediğinizi yaptım ve kurdum bu sefer de TWRP menüsü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Cihazda OEM kilit açık olması ve TWRP kurarken Odin'den Auto reboot kapalı olsun.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Şubat 2024 #2 TWRP resmi siteden indiriyorsunuz herhalde. Telefonda ve Odin'deki hata nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
KS KS xakah.exe Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: TWRP resmi siteden indiriyorsunuz herhalde. Telefonda ve Odin'deki hata nedir? Genişletmek için tıkla... Evet resmi site %70'lik kısmı indikten sonra hata(fail) veriyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-02-08 172337.png 98,2 KB · Görüntüleme: 74 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: TWRP resmi siteden indiriyorsunuz herhalde. Telefonda ve Odin'deki hata nedir? Genişletmek için tıkla... Evet resmi site %70'lik kısmı indikten sonra hata(fail) veriyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Şubat 2024 #4 xakah.exe dedi: Evet resmi site. %70'lik kısmı indikten sonra hata(fail) veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata nedir? Telefon ve bilgisayar üzerinde ne hatası veriyor? Artı 0 Eksi
xakah.exe dedi: Evet resmi site. %70'lik kısmı indikten sonra hata(fail) veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata nedir? Telefon ve bilgisayar üzerinde ne hatası veriyor?
KS KS xakah.exe Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Hata nedir? Telefon ve bilgisayar üzerinde ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... telefon üzerinde yükleme yaparken %70te kalıyor pc de de üste görseli vardır Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Hata nedir? Telefon ve bilgisayar üzerinde ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... telefon üzerinde yükleme yaparken %70te kalıyor pc de de üste görseli vardır
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Şubat 2024 #6 xakah.exe dedi: Telefon üzerinde yükleme yaparken %70'te kalıyor PC de de üste görseli vardır. Genişletmek için tıkla... Telefondaki hatada önemli. Hata verdiği sırada telefonu çek. Artı 0 Eksi
xakah.exe dedi: Telefon üzerinde yükleme yaparken %70'te kalıyor PC de de üste görseli vardır. Genişletmek için tıkla... Telefondaki hatada önemli. Hata verdiği sırada telefonu çek.
KS KS xakah.exe Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 Heribert Yavuz dedi: Telefondaki hatada önemli. Hata verdiği sırada telefonu çek. Genişletmek için tıkla... Böyle kalmaktadır. Dosya Ekleri IMG_20240208_174804.jpg 46,4 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Telefondaki hatada önemli. Hata verdiği sırada telefonu çek. Genişletmek için tıkla... Böyle kalmaktadır.
VoltXie Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #8 üstte Blocked by yazıyor ama tam göremiyorum ne yazdığını yazarmısın? Artı 0 Eksi
KS KS xakah.exe Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #9 VoltXie dedi: üstte Blocked by yazıyor ama tam göremiyorum ne yazdığını yazarmısın? Genişletmek için tıkla... blocked by frp lock yazmaktadır Artı 0 Eksi
VoltXie dedi: üstte Blocked by yazıyor ama tam göremiyorum ne yazdığını yazarmısın? Genişletmek için tıkla... blocked by frp lock yazmaktadır
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Şubat 2024 #10 OEM kilidini açın kapalı olduğu için kurmaz. Geliştirici seçeneklerinden aktif ediniz. Son düzenleme: 8 Şubat 2024 Artı 0 Eksi