Samsung S8+'a root nasıl atılır?

YunusBulduk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar.

Samsung S8+ yurt dışı cihazına IMEI atmak için rootlamak istedim ama sistem 64 GB'den 16 GB'ye düştü.
Odin kullanarak AP bl cp CSC kısımlarını doldurup root işlemini başlatıyorum. Root işlemi bittikten sonra telefon yeniden başlıyor Samsung ekranında kalıyor kurulum ekranı gelmiyor.
Odin'de sadece AP kısmını yükleyip diğerlerini boş bırakınca sistem açılıyor ama dediğim gibi 16 GB görünüyor.

Teşekkür ederim.

Root derken? Odin üzerinden root atılmıyor ki, sadece oradan orijinal stock Firmware'ini flashlıyorsunuz, yanlış yazdınız sanırım.

Diğerlerini boş bırakınca sistem açılıyor ama dediğim gibi 16 GB görünüyor.

Bu durum tüm Samsung cihazlarda olabiliyor, sistem açıldıktan sonra ayarlardan sıfırlamayı deneyin ondan sonra depolama 64 GB'a dönüp düzelecektir.

Son düzenleme:
Root derken? Odin üzerinden root atılmıyor ki, sadece oradan orijinal stock Firmware'ini flashlıyorsunuz, yanlış yazdınız sanırım.

Bu dürüm tüm Samsung cihazlarda olabiliyor, sistem açıldıktan sonra ayarlardan sıfırlamayı deneyin ondan sonra depolama 64 GB'a dönüp düzelecektir.
Sistemi sıfırlamaya çalışıyorum ama aynı odin'de ki gibi Samsung Galaxy S8+ ekranında kalıyor.

Cihaza stock ROM flashlayıp tekrar dener misin? Hocam, muhtemelen sorunu çözecektir, %80 yüklemek istediğin orangefox/twrp dosyasında bir problem var ki sistem boot etmiyor.
Stock Rom defalarca flashladım ama sonuç aynı . Samfw den modelime uygun dosyaları indiriyorum.Odinle tek tek dosyaları seçip flash yapıyorum ama sonuç aynı .Açılışta Samsung Galaxy S8+ ekranından bir türlü geçiş yapmıyor.
Anlamadığım kısım sadece ap flashladığımda sistem açılıyor ama bu sefer de sistem 16gb görünüyor

Hala uğraşıyorum.

En son burda kaldım

remove failed dir /system/carrier/ATT/priv-app/AttIqi_ATT (no such file or directory)
cant open directory /system/omc/SUP/etc/sysconfig (no such file or directory)
cant open directory /system/omc/SUP/etc/cid/sysconfig (no such file or directory)
cant open directory /system/omc/SUP/etc/permissions (no such file or directory)
cant open directory /system/omc/SUP/etc/cid/permissions (no such file or directory)
E: [libfs_mgr]is_ft_compatible(): firmware info was not valid

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı