B Berkoguzturk Decapat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 45 17 Mart 2019 #11 Lazoğlu61 dedi: Telefonu sıfırladım bakalım belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Pek zannetmiyorum ama inşallah
Lazoğlu61 dedi: Telefonu sıfırladım bakalım belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Pek zannetmiyorum ama inşallah
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #13 Telefonu sıfırladım durum bu. Asım Demir dedi: Android 9 ile ben de tam tersine hızlanma hissettim. *#0228# ile batarya kalibrasyon ayarlarını açın. Quick Start butonuna basın, ekran kilitlenecek ve tekrar açın. 1 kez daha bu işlemi yapın. İşlem bittiğinde şarja takıp durumu gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... Böyle iken mi şarj edeceğim? Hızlı şarjı kapayıp normal şarjı seçtim. Arada 8 dakika fark gözüküyor. Dosya Ekleri Screenshot_20190317-225614_DeviceKeystring.jpg 128,8 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleme: 17 Mart 2019
Telefonu sıfırladım durum bu. Asım Demir dedi: Android 9 ile ben de tam tersine hızlanma hissettim. *#0228# ile batarya kalibrasyon ayarlarını açın. Quick Start butonuna basın, ekran kilitlenecek ve tekrar açın. 1 kez daha bu işlemi yapın. İşlem bittiğinde şarja takıp durumu gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... Böyle iken mi şarj edeceğim? Hızlı şarjı kapayıp normal şarjı seçtim. Arada 8 dakika fark gözüküyor.
B Berkoguzturk Decapat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 45 19 Mart 2019 #14 Merhaba, Buda sıfırlama nın sorunu çözmediğine işaret.. Yetkili servise şarj aletin ile gönderim sağla. Şarj aletin değişsin gelsin
Merhaba, Buda sıfırlama nın sorunu çözmediğine işaret.. Yetkili servise şarj aletin ile gönderim sağla. Şarj aletin değişsin gelsin
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #15 Berkoguzturk dedi: Merhaba, Buda sıfırlama nın sorunu çözmediğine işaret.. Yetkili servise şarj aletin ile gönderim sağla. Şarj aletin değişsin gelsin Genişletmek için tıkla... S7 olan arkadaşımın şarj aletini denedim onda da sonuç aynı gözüküyor. Büyük bir ihtimal yazılımdan kaynaklı olarak gözüküyor.
Berkoguzturk dedi: Merhaba, Buda sıfırlama nın sorunu çözmediğine işaret.. Yetkili servise şarj aletin ile gönderim sağla. Şarj aletin değişsin gelsin Genişletmek için tıkla... S7 olan arkadaşımın şarj aletini denedim onda da sonuç aynı gözüküyor. Büyük bir ihtimal yazılımdan kaynaklı olarak gözüküyor.