Samsung S8 dokunma problemi

se@W@ve

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Dün S8 aldım ve koruyucu yatırmadan kullandığımda bir problem yok gibiydi yani açıkçası çok iyi hatırlamıyorum. Şimdi ekranda koruyucu var ve arada sanki bazen dokunduğum yerlere iyice bastırmam gerekiyor gibi hissediyorum. Problem tam olarak ne olabilir sizce? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran koruyucu, hassasiyeti düşürmüş olabilir. Koruyuc kalın mı ince mi bilmiyorum da etkisi olacaktır.

Evet olabilir. Başka bir problem var mı bilmiyorum ama koruyucu kullanmadan ve kullandıktan sonra farkı anlayabiliyorsaniz, sorun odur.
Teşekkür ederim yardımınız için. Sizce cam ekran koruyuculardan daha iyi koruyan bir koruyucu var mıdır?

Teşekkür ederim yardımınız için. Sizce cam ekran koruyuculardan daha iyi koruyan bir koruyucu var mıdır?
O telefonda bence kullanın sonuçta parası az değil. Tavsiye veremiyecegim hangisi iyi olur hassasiyeti ne oranda etkiler iyisi hangisi olur. Arkadaş yazmış onu dikkate alın isterseniz.

Bir halta yaramıyor o cam koruyucular, bö deseniz kırılıyor. Spigen'den film alın bence.

Bir halta yaramıyor o cam koruyucular, bö deseniz kırılıyor. Spigen'den film alın bence.
Gerçekten telefonun dokunmatiği gitti çok fazla bastırmam lazım aksi taktirde algılayamıyor. Yarın ilk işim bunu kaldırmak olacak. Spigen önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…