Samsung S8 dokunmatik algılamıyor

Bütçe
1000

Guard.ssl

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CİHAZLARIM=
Xbox ONE 512 GB
M1 MacBook Air 256/8 Gb 8CPU 7 GPU
AirPods 4 (ancsiz)
iPad 8.Nesil 32 GB
iPhone 13 128 GB
Redmi Note 10 (sunny) 64 GB
Apple Watch 3 42 MM NİKE EDİTİON
Merhaba arkadaşlar, benim elime hediye bir S8 geçti ancak dokunmatik algılamıyor. Ekranda kırık ve yanık var ancak yanık dert degil. Amacım uyguna sadece dokunmatik değişiyor mu ya da komple ekranı LCD ile değiştirmemiz mi lazım onu sormak için yazdıydım. Hayırlı geceler.

Dokunmatik entegresi zarar görmüş olsa gerek. S8’in paneli sorunlu bir panel zaten, başta burn in olmak üzere pek çok sorun yaşanabiliyor.

Dokunmatik entegresi zarar görmüş olsa gerek. S8'in paneli sorunlu bir panel zaten, başta burn in olmak üzere pek çok sorun yaşanabiliyor.

S8 ve S8 Plus kullandım ve açıkçası bir sorun yaşamamıştım, arkadaşın telefonda iç aksamda bir sorun vardır.

Komple değişiyor diye biliyorum. Ama S8 Plus modelinde. Dokunmatik direk ön camda değişim ile çözuluyordu.

Bilmiyorum ama sadece ekran boyutları farklı anakart aksamları dahi aynı diye biliyorum o yüzden olabilir belki.

S8 ve S8 Plus kullandım ve açıkçası bir sorun yaşamamıştım, arkadaşın telefonda iç aksamda bir sorun vardır.
Ekranda çatlak var maalesef cihazı almanyadan getirdiler.

Dokunmatik entegresi zarar görmüş olsa gerek. S8’in paneli sorunlu bir panel zaten, başta burn in olmak üzere pek çok sorun yaşanabiliyor.
Haklısınız hep internette ekran baktım %80 i pembeleşme,ekranda yanma veya dokunmatik problemli diyor ilanlarda 2000 TL bandında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…