Samsung S8 kronik arıza var mı?

radyoaktif

Megapat
Daha fazla  
LG G5 gibi kronik arızalı bir telefon kullanıp sütten ağzı yanmış biri olarak, S8'de şu ana kadar herhangi bir kronik arızaya rastlanıldı mı? Şu ana kadar S8'de sıklıkla sadece ölü pixel sorunu olduğunu duydum. Zira misal G5'de 604k yada 605k (Mayıs ve Haziran ayı üretimi) serilerinde ilk aylarda dahi sıklıkla kronik arıza görülürken ben 608k (Ağustos ayı üretimi) alarak ancak 1. senenin sonunda kronik arızaya rastladım. Eğer Samsung S8'de de böyle bir sorun varsa Temmuz, Ağustos gibi son aylarda üretilen kutusunu alayım diyorum. Lakin hepsiburada gönderirken ona bakmayacak, o an elinde hangi üretim varsa onu gönderecek ama gene de sorayım istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle Samsung cihazlarda kronik sorun olmuyor. Türkiye lansmanından önce Turkcell'den S7 almıştım, bir iki defa oyun oynarken donması ve 5 dk açılmaması sorunu olmuştu sadece.

Yabancı bir YouTube kanalında ekranların renk açısından az da olsa fark ettiğini gördüm, ama bu sizinki de aynı şekilde farklı olacak demek değil tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…