Samsung S8 Plus vs S9 Plus

Bay kararsız 2

Hectopat
Kararsızlığım devam ediyor. S9 Plus'ın kullanıcılarının pil mağduriyetinden sonra başka telefonlara yönelmeye başladım. Sizin yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 Plus'ın mimarisi daha başarılı, daha az güç tüketiyor S8 Plus'a göre.
Kullanıcının kullanım şekline bağlı güç tüketimi.

S8 plus ile S9 plus arasında gözle görülür tek fark, benim nazarımda kamera diyafram değeri onun dışında aman aman bir fark yok bence bütçe doğrultusunda hangisi uygunsa ona yönelmelisin.

S8 plus ile S9 plus arasında gözle görülür tek fark, benim nazarımda kamera diyafram değeri onun dışında aman aman bir fark yok bence bütçe doğrultusunda hangisi uygunsa ona yönelmelisin.
Senin nazarina göre farklar şekillenmiyor. CPU, GPU, RAM gibi konularda açıkça önde. Aradaki farkta az değil, kamera olarakta daha iyi. Diyafram değeri de kamera performansını doğrudan belirlemez.

Senin nazarina göre farklar şekillenmiyor. CPU, GPU, RAM gibi konularda açıkça önde. Aradaki farkta az değil, kamera olarakta daha iyi. Diyafram değeri de kamera performansını doğrudan belirlemez.
Zaten bir fark olmadığını söylemedim, dostum gözle görülür bir fark yok dedim 1ms sapma saat hızları hayatımıza gözle görülür bir fark katmaz keza güncel cihazların hepsi yağ gibi akıyor s9 plus diyafram değeri ile öne çıkan bir cihaz hala gereksiz para kaybı olduğunu düşünüyorum.

Oyun oynayan biriysen aradaki performans farkını net hissedersin. CPU ve GPU olarakta arada ciddi fark var. Ayni şekilde S9 Plus modelinin 6 GB RAM avantaji var.

S8 serisi de hala donanim olarak fazlasıyla yeterli orasi doğru.

S10E bütçem yetmiyor zaten telefonu haziranin ortalarinda alacağım. S9 alacağım galiba s9 plus çok büyük. Batarya sorunu olmasaydı keşke. İnşaâllah pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…