Samsung S9 FE+ alınır mı?

moonyin

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ almayı düşünüyorum. Daha çok çizim için kullanacağım ama oyun da oynamayı düşünüyorum. Hiç Apple ürünü kullanmadım önerebileceğiniz Android tablet varsa önerilere açığım. Bütçem maksimum 20k. Sizce alınır mı?

Xiaomi Pad 6 o fiyat bandında var. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Çizim yapma açısından nasıl olur bilemiyorum bir mağazadan inceleyip kararınızı verebilirsiniz

Xiaomi Pad 6 o fiyat bandında var. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Çizim yapma açısından nasıl olur bilemiyorum bir mağazadan inceleyip kararınızı verebilirsiniz
Mağazaya gidip baktım ve hoşuma gitti açıkçası ama yine de almadan önce sormak ve emin olmak istedim. Tabletler hakkında pek bir şey bilmiyorum.

Mağazaya gidip baktım ve hoşuma gitti açıkçası ama yine de almadan önce sormak ve emin olmak istedim. Tabletler hakkında pek bir şey bilmiyorum.

Dediğim tablet tam bir F/P alırsanız üzmez. Sizin dediğiniz tabletin kutu içeriğinden kalemde çıkıyor ayrıca ancak 13 bin bandında benim önerdiğim tableti alırsanız Xiaomi Smart pen alırsınız aynı mantık olur. Oyun yönünde de hiç sıkıntı çekmezsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı