NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Samsung S9 FE ile Samsung Watch 7 bağlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.252 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 17 Ağustos 2025 #2 Galaxy Tab S9 FE tabletinden mi bahsediyorsunuz? Galaxy weareble uygulaması ile bağlantı olmuyor diye biliyorum. Son düzenleme: 17 Ağustos 2025
Galaxy Tab S9 FE tabletinden mi bahsediyorsunuz? Galaxy weareble uygulaması ile bağlantı olmuyor diye biliyorum.
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Bluetoothda gözükmüyor saati sıfırlasam gözükürmü?
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 wpa_supplicant dedi: Eki Görüntüle 2557631 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurdum ve açıldı. O ekran bana gelmedi bir ihtimal olabilirmi
wpa_supplicant dedi: Eki Görüntüle 2557631 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurdum ve açıldı. O ekran bana gelmedi bir ihtimal olabilirmi
wpa_supplicant Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Ağustos 2025 #6 NBlooqed dedi: Uygulamayı kurdum ve açıldı. O ekran bana gelmedi, bir ihtimal olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Deniyorsan oluyorsa oluyordur, olmuyorsa olmuyordur. Bence olmaz.
NBlooqed dedi: Uygulamayı kurdum ve açıldı. O ekran bana gelmedi, bir ihtimal olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Deniyorsan oluyorsa oluyordur, olmuyorsa olmuyordur. Bence olmaz.
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #7 wpa_supplicant dedi: Deniyorsan oluyorsa oluyordur, olmuyorsa olmuyordur. Bence olmaz. Genişletmek için tıkla... Uygulama açılıyor ama bluetooth da gözükmüyor sizce sıfırlamalımıyım çünkü sıfırlarsam bidaha kuramam telefonum ios.
wpa_supplicant dedi: Deniyorsan oluyorsa oluyordur, olmuyorsa olmuyordur. Bence olmaz. Genişletmek için tıkla... Uygulama açılıyor ama bluetooth da gözükmüyor sizce sıfırlamalımıyım çünkü sıfırlarsam bidaha kuramam telefonum ios.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 18 Ağustos 2025 #8 NBlooqed dedi: Uygulama açılıyor ama Bluetooth da gözükmüyor sizce sıfırlamalı mıyım çünkü sıfırlarsam bir daha kuramam telefonum iOS. Genişletmek için tıkla... Giyilebilir Galaxy cihazlar tablete bağlanmıyor boşuna uğraşmayın.
NBlooqed dedi: Uygulama açılıyor ama Bluetooth da gözükmüyor sizce sıfırlamalı mıyım çünkü sıfırlarsam bir daha kuramam telefonum iOS. Genişletmek için tıkla... Giyilebilir Galaxy cihazlar tablete bağlanmıyor boşuna uğraşmayın.