Samsung S9 FE + vs iPad 10. nesil

summerwinee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır bir tablet arayışındayım üniversitedeyim ve özellikle not tutmak, ders ile alakalı tüm belgelerimi saklamak istiyorum. Bunun için aklımda iki tablet var. Biri iPad 10. nesil öteki Samsung S9 FE+, siz hangisini önerirsiniz? Özellikle kullanıcı yorumlarına oldukça ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S9Fe+ Kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim

Hafıza sorun değilse iPad 10. nesil çok daha iyi bir tablet donanım olarak. 9. nesil modeli de işini görür ve S9 FE+ modelinden daha iyi bir model.
iPad 10, telefonu iPhone değilse alınmaması gereken bir tablet. Hem depolaması çok düşük hem de not alacak birine lamine camı olmayan bir ürünü önermek çok mantıklı olmayacaktır.

@Smmmhunter Hafıza sorun olmayacaksa yazmışım zaten. En büyük sorunu hafıza. Not almak, ders gibi şeyler için hafıza sorun olmaz. Dağlar kadar fark var iki modelin donanım gücü arasında ayrıca.

Exynos 1380, A13-A14 yongalarıyla kıyaslanamaz bile.

Not alacak birisi için lamine cam SoC'dan önemli hocam. iPhone'u yoksa hiç değmez.

genel olarak hepinize yazmış olayım. Telefonum iphone değil samsung. Eğer sadece depolama konusu etkiliyorsa çok düşündüm bu konuyu 64 gb işimi görecektir çünkü ben zaten tabletten oyun oynayan birisi değilim yüklü herhangi bir uygulama indirmeyi de düşünmüyorum açıkçası. ama telefon konusunda başka bi sıkıntı çıkaracaksa bilemiyorum eğer düşündüğünüz bir durum var ise söylerseniz çok sevinirim. ayrıca bahsettiğiniz ekranın olup olmaması beni hangi açıdan etkiler?

S9FE+ kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim.

Ne zamandır kullanıyorsun kullanmaya başladığından beri tablette bir yavaşlama oldu mu veya sen hangi amaçla kullanıyorsun not alma vs ise not alma deneyimi ne şekilde?

3 ay oldu.İlk önce kalemden bahsedeyim. Kalem gayet iyi, ilklerde şüphe duydum nası alışırım not tutmaya fln diye ancak ardından 1 2 gün sonra kalem mevzusu gayet güzel sonuçlar verdi yani kağıda nası yazı yazıyorsam aynı düzende yazabildim. Samsung notes bu arada goodnotese göre daha stabil. Şarj kısmına gelirse günde 4.30 5 saat ders videosu izlememe rağmen %65 civarına anca geliyor tabi bluetooth, 12.4 inch etkisine rağmen. Telefonum da S24 olunca tercihimi s9fe+'dan yana kullandım. Telefonum samsung olmasa Huawei Matepad 11.5 Papermatte Tarafına yönelecektim. Ancak şuan zerre pişman değilim.

Bu arada hafıza kısmına da cevap vereyim 64GB yetmez he tabi karar senin ama artık 128GB bile artık insanlara yetmemeye başladı. He keza şu da var sistem dosyaları ipad tarafında ne kadar yer kaplıyor bilmem ama s9fe+'da bile 20gb kaplıyorken ipadde de 20gb kapladığını düşünürsek 40 45 gb yer kalıyor size

Ben hem iPad hem Samsung'u not için mediamarkta denedim. Baktığımda kalem ve yazı yazma hissiyatı olarak açıkçası Samsung'u beğendim fakat işin içine diğer kriterler de girdiğinde emin olamıyorum. Şarj konusunda da Samsung'un daha iyi olduğunu gördüm. Depolama konusu da şöyle mesela şu an senin ne kadarlık bir alanın dolu ve sen genellikle not için mi kullanıyorsun tableti. Ayrıca Apple için zaman geçse bile hala akıcı oluyor vs diyorlar bu konu da kafamı karıştırıyor.

Bu arada Samsung notes, GoodNotes'a göre neden daha stabil, stabilden kastın ne yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…