Samsung S9+ vs iPhone 7 Plus vs Google Pixel 2 XL vs Xiaomi Mi 8

esco

Kilopat
Arkadaşlar ikinci el temiz alacağım, 0 almayı düşünmüyorum. Kamera benim için çok önemli, düşündüğüm telefonlar şunlar;

• Samsung S9+ : S serisini arayüzü beni çok sıkıyor kamerası iyi eyvallah ama telefonla gezinirken sıkılacağımı düşünüyorum.
  • iPhone 7 Plus : Aralarında sanırım en kötü kameraya bu sahip ancak kalitesi ve tasarımı ve en büyük artısı garanti seceneği gözümü buna itiyor.
  • Google Pixel 2 XL : İnternette bazı insanların gerek ekrandan gerek bazı sorunlardan şikayetçi olduğunu gördüm çok kişi değil ama ben bu telefonu alsam TR de muhattap bulamayacağıma buna rağmen almayı düşünüyorum, aşık oldum telefona.
  • Mi 8 : Aralarında "0" olarak alabileceğim tek telefon bu ama bunun kamerasına karşı ön yargılarım var.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mİ 8'in kamerası diğerlerine göre geride diye biliyorum. İphone 7'nin kamerası da fena değil. Google Pixel hakkında hiçbir bilgim yok ama alırsan sıkıntı çekersin bence garanti durumundan falan alma bence. Benim tercihim S9+ olurdu kamera olarak diğerlerinden öndedir diye tahmin ediyorum. Performans olarak en iyisi Xiaomi Mİ 8 veya S9+ olur herhalde. @BERWAR

Ayrıca eski yönlerinde Google Pixel XL 2'de var baya. Örneğin kablosuz şarj, işlemci olarak geride kamerada elle odaklama, yüz algılama gibi şeyler yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ikinci el temiz alacağım, 0 almayı düşünmüyorum. Kamera benim için çok önemli, düşündüğüm telefonlar şunlar;

• Samsung S9+ : S serisini arayüzü beni çok sıkıyor kamerası iyi eyvallah ama telefonla gezinirken sıkılacağımı düşünüyorum.
  • iPhone 7 Plus : Aralarında sanırım en kötü kameraya bu sahip ancak kalitesi ve tasarımı ve en büyük artısı garanti seceneği gözümü buna itiyor.
  • Google Pixel 2 XL : İnternette bazı insanların gerek ekrandan gerek bazı sorunlardan şikayetçi olduğunu gördüm çok kişi değil ama ben bu telefonu alsam TR de muhattap bulamayacağıma buna rağmen almayı düşünüyorum, aşık oldum telefona.
  • Mi 8 : Aralarında "0" olarak alabileceğim tek telefon bu ama bunun kamerasına karşı ön yargılarım var.

Önerilerinizi bekliyorum.

Ben olsam hem "0" hem de performans bakımından Mi 8 seçerdim. Yakınımda bir sürü kişi Xiaomi kullanıyor ve hemen hepsi memnun. Ben de Mi MIX 2 kullanıyorum ve memnunum. Bence iPhone 7 Plus eski bir telefon ve Plus diye sundukları telefonun ekranı yanlış bilmiyor isem 5.5". Bence Mi 8 aralarında en iyisi. Google telefonları hoşuma gidiyor kamera özellikleri muazzam fakat çok şikayet varsa cesaret edemezdim ben şahsen.

Bence s9+ daha güçlü bir seçim. İkisinin kamerası ciddi anlamda çok yakın. İkisinin de ekranı samsung üretimi amoledler. Burda belirleyici etkenlerin tasarım ve hoparlör olduğunu düşünüyorum. Tasarım sizin zevkinize bağlı ancak seste hem mikrofon hem hoparlör sesi olarak s9+ adeta fark atıyor. Batarya ömrüne xda ve youtubedaki karşılaştırma videolarından bakabilirsiniz çünkü benim bir bilgim yok

Aralarında en iyi kameraya sahip olan Pixel 2 XL,(DxOmark falan hikaye) fakat telefonun başına bir şey gelirse; yapabileceğiniz hiçbir şey yok. S9+ en mantıklı seçim olur.

Bu cihazlar arasında Samsung S9+ kamerası en iyi model. Güncel bir cihaz ve servis desteğinde muhatap bulabileceğiniz bir ürün.
Bunların arasında kamerası en kötü cihaz Xiaomi Mi8 değil iPhone 7 Plus'tır. iPhone 7 Plus'a hiçbir şekilde o kadar para verilmez.
Ben olsam iki seçenek arasında kalırdım. Eğer 2. el alınacaksa Samsung S9+ sıfır ürün alacaksınız da kesinlikle Xiaomi Mi8'dir. Google Pixel 2 XL için bir şey demeyeceğim. Çünkü Türkiye'de ne kullanan gördüm ne de kullandım. Bu şartlarda bu modeller arasında karşılaştırma yapılacaksa fiyat-performans-kamera açısından sadece Samsung S9+ ve Xiaomi Mi8 karşılaştırılır...

Aralarında en iyi kameraya sahip olan Pixel 2 XL,(DxOmark falan hikaye) fakat telefonun başına bir şey gelirse; yapabileceğiniz hiçbir şey yok. S9+ en mantıklı seçim olur.
Yanlış bilgilendirme. Samsung S9+ Google Pixel 2 XL'den daha iyi bir kameraya sahip. Kamera çözünürlüğü hemen hemen aynı iki cihazda da. Ama herşey çözünürlük değil. Samsung S9 Plus'ın 4K 60Fps video kaydı, çift kamera, diyafram açıklığı gibi artıları var. Ayrıca ön kamerada S9+ fark atacak kadar kaliteli Google 2 XL modeline göre...

Bu cihazlar arasında Samsung S9+ kamerası en iyi model. Güncel bir cihaz ve servis desteğinde muhatap bulabileceğiniz bir ürün.
Bunların arasında kamerası en kötü cihaz Xiaomi Mi8 değil iPhone 7 Plus'tır. iPhone 7 Plus'a hiçbir şekilde o kadar para verilmez.
Ben olsam iki seçenek arasında kalırdım. Eğer 2. el alınacaksa Samsung S9+ sıfır ürün alacaksınız da kesinlikle Xiaomi Mi8'dir. Google Pixel 2 XL için bir şey demeyeceğim. Çünkü Türkiye'de ne kullanan gördüm ne de kullandım. Bu şartlarda bu modeller arasında karşılaştırma yapılacaksa fiyat-performans-kamera açısından sadece Samsung S9+ ve Xiaomi Mi8 karşılaştırılır...
Ben de araların da en kötü kameranın 7 plus da olduğunu söyledim zaten, samsunga karşı bi ön yargım var ama hocam ya daha önce s6 kullandım ghoost screen oldu s7 edge kullandım çalışırken masaya hafifce dokundum pembe çizgi çıktı korkuorum yani, ayrıyetten samsung arayüzü beni çok sıkıyor.
Ek olarak ekran yanma olayı da çok sık yaşanıyormuş diye duydum dogrulugunu bilemem ama insan tereddüt ediyor böyle olunca

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı